Відомий український радянський актор Володимир Талашко зустрівся із житомирською молоддю » Новини Житомира
 
 


Відомий український радянський актор Володимир Талашко зустрівся із житомирською молоддю

Автор: news_maker від 30-01-2013, 14:03, переглядів: 1 966

Відомий український радянський актор Володимир Талашко зустрівся із житомирською молоддю

Відомий український радянський актор, виконавець провідних ролей у кінострічках "В бой идут одни старики", "Капитан Немо" Володимир Талашко зустрівся із житомирською молоддю. Творчій діалог відбувся в Житомирському коледжі культури і мистецтв ім. І.Огієнка. Професор кафедри режисури телебачення Київського національного університету театру, кіно і телебачення ім. Карпенка-Карого Володимир Талашко багато говорив про особливості акторської майстерності. Згадав і про свою першу роль в кіно:

"Перша робота в кіно, якщо говорити вже після закінчення інституту, це роль в стрічці мого вчителя Миколи Марченка "Як гартувалася сталь". Ця роль мені дала і визнання, і упізнаваність. Але зніматися я почав ще в інституті, в дипломних та курсових роботах"

Бажання студентів на власні очі побачити Талашка, у доробку якого більше півсотні характерних ролей, і стало мотивом цікавої зустрічі, – стверджує директор коледжу, заслужений працівник культури України Микола Покропивний.

"Я переконався, що оці діти та навіть дорослі вони вийшли зовсім інші, і дивлячись на годинник що пройшло 2,5 години. Але ніхто не встав і не пішов із зали. Такі зустрічі із легендарними акторами, із легендарними особистостями, вони збагачують нас"

Послухати та поставити запитання визнаному майстру прийшли студенти різних факультетів коледжу.

Спілкуючись із житомирською молоддю, Володимир Талашко наголошував на тому, що для успішної реалізації, окрім таланту, потрібно докласти багато зусиль. Недарма своїм студентам він не втомлюється повторювати: "Треба працювати несамовито, адже своє "місце під сонцем" тепер можна тільки відвойовувати".

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: