У Житомирі поліція провела профілактичні відпрацювання ринків » Новини Житомира
 
 


У Житомирі поліція провела профілактичні відпрацювання ринків

Автор: news_maker від 5-10-2018, 14:39, переглядів: 842

У Житомирі поліція провела профілактичні відпрацювання ринків

4 жовтня працівники Житомирського відділу поліції провели низку профілактичних заходів на одному з міських ринків. У результаті за виявленими ознаками порушень іноземцями українського законодавства до підрозділу міграційної служби доставлені з десяток осіб.

– Профілактичні заходи з перевірки дотримання громадянами інших держав українського законодавства були проведені нами у рамках повідомлення про можливе здійснення нелегальної торгівлі на одному з ринків обласного центру, - розповів начальник Житомирського ВП ГУНП Михайло Сорока.

Відтак працівники підрозділу превентивної діяльності поліції відпрацювали територію ринку, що функціонує в окремі дні тижня. У ході перевірки правоохоронці виявили серед продавців з десяток уродженців інших держав, які не мали документів, які б посвідчували їх особи, а також офіційно підтверджених підстав для здійснення торгівельної діяльності.

Для подальшого з’ясування обставин і прийняття компетентних правових рішень продавців доставили до відповідного підрозділу УДСМС в Житомирській області.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: