Поблизу Бердичева розбився військовий літак СУ-27 » Новини Житомира
 
 


Поблизу Бердичева розбився військовий літак СУ-27

Автор: news_maker від 17-10-2018, 09:15, переглядів: 1 045

Поблизу Бердичева розбився військовий літак СУ-27

16.10.2018 близько 17:00 на території Вінницької області, неподалік селища Уланів Хмільницького району впав військовий винищувач Су-27УБ, бортовий номер 70, серійний - 96310424040.

За попередніми даними, літак ВПС України піднявся у повітря з аеродрому у Старокостянтинові та для виконання учбово-бойового вильоту в рамках військових навчань «Чисте небо-2018».

За попередньою інформацією з місця трагедії, обоє пілотів загинули. За останньою інформацією один з льотчиків з Озерного (поблизу Житомира).

На місці події працює група військових прокурорів на чолі з військовим прокурором Вінницького гарнізону Центрального регіону України.

16.10.18 Військовою прокуратурою Вінницького гарнізону до ЄРДР внесено відомості за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ст. 416 Кримінального кодексу України, «Порушення правил польотів або підготовки до них». Проведення досудового розслідування доручено слідчим Управління національної поліції в Вінницькій області.

На даний час на аеродромах в Миргороді і Староконстантинові вилучено льотну документацію та документи на літак. Наразі тривають допити свідків щодо обставин вильоту борта, його технічного стану на момент вильоту, даних об'єктивного контролю тощо.

Нагадаємо, що міжнародні навчання #ClearSky2018, які покликані підвищити сумісність з військово-повітряними силами країн НАТО, проходять в Україні з 8 по 19 жовтня у повітрі над Вінницькою та Хмельницькою областями.



Поблизу Бердичева розбився військовий літак СУ-27
Поблизу Бердичева розбився військовий літак СУ-27
Поблизу Бердичева розбився військовий літак СУ-27

Категорія: Новини / Відео

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: