Житомирян запрошують відвідувати безкоштовні шахові клуби » Новини Житомира
 
 


Житомирян запрошують відвідувати безкоштовні шахові клуби

Автор: news_maker від 5-11-2018, 15:21, переглядів: 660

Житомирян запрошують відвідувати безкоштовні шахові клуби

У рамках Бюджету участі у Центральній міській бібліотеці Житомира діє проект «Інтелектуальна мережа» - шахові клуби у бібліотеках міста.

Зайняття з усіма бажаючими проводять волонтери раз на тиждень, у кожному із філіалів бібліотеки. Зокрема уроки шахів можна відвідати за адресами:

- у понеділок вулиця Добровольчих батальйонів, 3 з 17:00 до 18:00
- у п’ятницю Київська, 36 з 16:00 до 17:00
- у неділю Хлібна, 29 з 11:00 до 12:00.

Саме приміщення оснащене сучасними технічними засобами та має все необхідне для гри у шахи. Такі клуби дозволяють вашій дитині не лише вчитися новому, а й знаходити нові знайомства та продуктивно проводити свій час із однолітками.

«Нині бібліотеки – це більше, ніж читальні. Тут влаштовують фотовиставки та презентації книг, діє дитячий літній табір, бальний клуб та університет людей поважного віку. Тепер у нас з’явились шахові клуби. Шахи - це складна, інтелектуальна гра, тому привертає увагу діток і вони із задоволенням приходять до нас» - розповідає директор комунального закладу «Централізована бібліотечна система» Лариса Харчук.

Відвідати шаховий клуб можна за адресами: вулиця Добровольчих батальйонів, 3, Київській, 36 та Хлібній, 29. Двері клубів відкриті з 9.00 до 18.00.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: