На Житомирщині працівник поліції на власному автомобілі вилетів на зустрічну та зіткнувся з "Hyundai" » Новини Житомира
 
 


На Житомирщині працівник поліції на власному автомобілі вилетів на зустрічну та зіткнувся з "Hyundai"

Автор: news_maker від 15-11-2018, 10:08, переглядів: 910

На Житомирщині працівник поліції на власному автомобілі вилетів на зустрічну та зіткнувся з "Hyundai"

13 листопада на автодорозі сполученням «Овруч - Словечно», поблизу с. Черепина, сталася дорожньо-транспортна пригода за участі двох легковиків. Водій автомобіля «Volkswagen Polo», не впоравшись з керуванням, виїхав на смугу зустрічного руху, де сталося зіткнення з «Hyundai Galloper». У результаті останній опинився в кюветі та перекинувся. Від отриманих травм його водій помер у лікарні.

За фактом дорожньо транспортної пригоди розпочато кримінальне провадження за ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України, а також службове розслідування ГУНП в Житомирській області, оскільки за кермом «Volkswagen Polo» перебував працівник роти патрульної поліції з охорони зони радіоактивного забруднення. Він знаходився поза службою та керував власним автомобілем.

Попередньо встановлено, що близько 17.10, рухаючись зі сторони смт. Словечного у напрямку м. Овруча, поблизу с. Черепина, водій виїхав на смугу зустрічного руху, де скоїв дотичне зіткнення із зустрічним автомобілем «Hyundai Galloper» під керуванням 34-річного жителя Овруча. У результаті останній з’їхав з автодороги у кювет та перекинувся. Від отриманих травм його водій помер у лікарні.

У водія «Volkswagen Polo» взято кров для перевірки на стан сп’яніння.

Санкція статті передбачає відповідальність у вигляді позбавлення волі на термін від 3 до 8 років з позбавлення права керувати транспортними засобами на термін до 3 років або без такого.

Водночас за результатами службового розслідування прийматиметься рішення щодо перебування вказаного працівника на службі.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: