Суд обрав запобіжний захід двом військовим ЗСУ, які продавали вибухові речовини » Новини Житомира
 
 


Суд обрав запобіжний захід двом військовим ЗСУ, які продавали вибухові речовини

Автор: news_maker від 19-11-2018, 13:08, переглядів: 935

Суд обрав запобіжний захід двом військовим ЗСУ, які продавали вибухові речовини

16 листопада, Богунський суд м. Житомира задовольнив клопотання військової прокуратури Житомирського гарнізону Центрального регіону України та обрав двом військовим-контрактникам ЗСУ, які продавали вибухові речовини (пластид та тротил), запобіжний захід.

Обом фігурантам справи повідомлено про підозру за ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України (носіння, зберігання, придбання, виготовлення, передача чи збут вогнепальної зброї бойових припасів, без передбаченого законом дозволу).

Крім того, під час проведення санкціонованих судом обшуків за місцем проживання у одного з затримани було виявлено 4 боєприпаси (гранати РГД та Ф1) та 2 тротилові шашки вагою 400 гр.

Нагадаємо, що 15.11.2018 солдат та старший солдат однієї з військових частин десантно-штурмових військ були викриті та затримані військовою прокуратурою Житомирського гарнізону Центрального регіону України під час збуту вибухових речовин загальною масою понад 4 кілограми у тротиловому еквіваленті.

Отже, 16.11.2018 суд призначив обом затриманим запобіжний захід у виді тримання під вартою, з альтернативою застави в розмірі 70 тисяч гривень кожному.

Слідство триває.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: