В амбітних планах управління культури і туризму ОДА – втілення «Арсеналу Ідей» на колесах » Новини Житомира
 
 


В амбітних планах управління культури і туризму ОДА – втілення «Арсеналу Ідей» на колесах

Автор: news_maker від 27-11-2018, 10:22, переглядів: 1 044

В амбітних планах управління культури і туризму ОДА – втілення «Арсеналу Ідей» на колесах

В амбітних планах управління культури і туризму ОДА – втілення ексклюзивного для України культурного, освітнього та мистецького проекту. Про непересічну ідею розповіла начальник управління Тетяна Парфентієва.

У жовтні в обласному центрі відкрили інтерактивний інклюзивний арт-простір «Арсенал Ідей». Подібні кімнати вже створені у шести містах України. Начальник управління культури і туризму ОДА Тетяна Парфентієва розповідає, що ще тоді виникла ідея створити такий «Арсенал Ідей» на колесах, котрий буде подорожувати Житомирщиною.

«Управління культури та туризму ОДА виграли грант від Фонду Відродження саме на створення «Арсеналу Ідей» на колесах. Не завжди люди можуть приїхати до Житомира, а так ми будемо їздити до них, щоб показати: що таке якісний інклюзивний простір», - зазначає Тетяна Парфентієва.

За її словами, «Арсенал Ідей» на колесах дасть можливість дітям в районах та ОТГ провести якісно час, і дасть зрозуміти, як має виглядати сучасний простір, де буде колоборація освіти, науки і мистецтва.

Начальник управління розповідає, що спочатку потрібно зняти відеоролик про те, як ми бачимо цей проект. Тоді запускаємо краудфандінгову кампанію. Адже має бути співфінансування з Фонду та громад.

«Таким чином громади будуть долучені фінансово і будуть зацікавлені в реалізації якісного арт-простору», - наголошує Тетяна Парфентієва та відмічає, - «Ми перші таку ідею придумали і готові її реалізовувати».

В амбітних планах управління культури і туризму ОДА – втілення «Арсеналу Ідей» на колесах

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: