Сьогодні розпочинається реєстрація на пробне ЗНО » Новини Житомира
 
 


Сьогодні розпочинається реєстрація на пробне ЗНО

Автор: news_maker від 8-01-2019, 10:26, переглядів: 595

Сьогодні розпочинається реєстрація на пробне ЗНО

8 січня розпочинається реєстрація на пробне зовнішнє незалежне оцінювання 2019 року. Реєстрація на пробне ЗНО триватиме до 31 січня на сайтах регіональних центрів оцінювання якості освіти.

Пробне зовнішнє незалежне оцінювання проходить з метою ознайомлення всіх охочих із процедурою проведення зовнішнього незалежного оцінювання.

Участь у пробному тестуванні є платною.

Найменшу вартість за складання пробного ЗНО у 2019 році запропонують Винницький і Харківський регіональні центри оцінювання якості освіти, що обслуговують мешканців Житомирської, Хмельницької Сумської, Полтавської, та відповідно, Вінницької та Харківської областей. Ці учасники матимуть можливість пройти одне пробне тестування за 132 грн.

Особи, які зареєструються для участі у пробному тестуванні, матимуть можливість:

- ознайомитися зі стандартизованими тестами, що відповідають вимогам програм, характеристикам і структурі сертифікаційних робіт зовнішнього незалежного оцінювання 2019 року;
- пройти пробний тест і попрактикуватися в заповненні бланків відповідей;
- дізнатися правильні відповіді до завдань пробного тестування, що будуть розміщені на сайті Українського центру оцінювання якості освіти у визначений час;
- отримати результат пробного тестування за допомогою спеціального сервісу (за бажанням);
- психологічно налаштуватися на проходження зовнішнього незалежного оцінювання;
- навчитися ефективно розподіляти час;
- оцінити свій рівень навчальних досягнень.

Для всіх зареєстрованих учасників пробного ЗНО буде створено інформаційні сторінки, на яких до 25 лютого буде розміщено інформацію про час і місце проведення пробного ЗНО, а згодом - результати тестування.

Пробне зовнішнє незалежне оцінювання з української мови і літератури відбудеться 16 березня.

Пробні тестування з історії України, математики, біології, географії, фізики, хімії, а також з іноземних мов відбудуться 23 березня. У день проведення пробного тестування кожен зареєстрований учасник може пройти тест з одного навчального предмета.

Важливо! Реєстрація для проходження пробного ЗНО не передбачає автоматичної реєстрації для участі в основній сесії ЗНО. Результати пробного ЗНО не будуть зараховані як оцінки за державну підсумкову атестацію та не буде використано для участі в конкурсному відборі під час вступу до вищих навчальних закладів.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: