Як увійти в робочий режим після святкових вихідних » Новини Житомира
 
 


Як увійти в робочий режим після святкових вихідних

Автор: news_maker від 8-01-2019, 11:11, переглядів: 867

Як увійти в робочий режим після святкових вихідних

Завершились новорічні свята і вже час знову виходити на роботу. Але після довгих святкових вихідних це зробити дуже непросто, оскільки після довгого сну, безкінечних веселощів в гостях та затишного дивану з телевізором – робоча рутина здається непереборним жахом. Пропонуємо декілька простих порад як подолати післяноворічну хандру і з легкістю увійти в робочий режим.

Змініть режим дня

За новорічні свята практично у всіх порушується режим сну. Ми швидко звикаємо прокидатись пізно і проводити вільний час перед телевізором. Увійти в новий режим вам допоможе контрастний душ, зарядка, прогулянка на свіжому повітрі мінімум 30 хвилин на день. Не забувайте і про режим харчування: їжте менше, але частіше, а також включіть в раціон чим більше фруктів і трав’яний чай.

Налаштуйтесь на роботу

Дуже важливо дати собі можливість налаштуватись на трудову діяльність.

Поспілкуйтесь з колегами

Аби подолати стрес від різкої зміни діяльності – спочатку поділіться враженнями від святкування з колегами по роботі, а також обговоріть плани та ідеї майбутніх проектів.

Сплануйте наступні вихідні, або відпустку

Завжди значно простіше працювати, коли ти паралельно очікуєш в якості винагороди чудовий відпочинок. В будь-якому разі, планування відпустки – це приємні клопоти, і навіть робота не здаватиметься вам складною, оскільки завдяки їй ви зможете накопичити на довгоочікуваний відпочинок.

Але найголовніше, намагайтесь викинути всі негативні думки з голови і знайти для себе мотивацію. І тоді ви зможете увійти в робочий режим без проблем.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: