На Житомирщині підполковник ЗСУ порушив пропускний режим на території військової частини » Новини Житомира
 
 


На Житомирщині підполковник ЗСУ порушив пропускний режим на території військової частини

Автор: news_maker від 9-01-2019, 12:19, переглядів: 1 023

На Житомирщині підполковник ЗСУ порушив пропускний режим на території військової частини

На початку 2019 року офіцерами військової прокуратури Житомирського гарнізону Центрального регіону України, виявлено факт зловживання службовим становищем підполковником Збройних Сил України, командиром військової частини, яка дислокована на Житомирщині.

Установлено, що будучи військовою службовою особою, підполковник ЗСУ незаконно надав наказ допустити на технічну територію підпорядкованої йому військової частини (де зберігаються боєприпаси) цивільний транспортний засіб без передбаченого пропускного режиму на особливих і режимних об’єктах, чим порушив порядок пропуску, охорони, зберігання озброєння, ракет та боєприпасів.

За результатами виявлення зазначеного факту військовою прокуратурою Житомирського гарнізону складено та направлено до суду протокол щодо вказаного підполковника ЗСУ за вчинення адміністративного правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 172 - 13 Кодексу України про адміністративні правопорушення («Зловживання військовою службовою особою владою або службовим становищем»).

Завдяки принциповій позиції військової прокуратури Житомирського гарнізону, командира вказаної військової частини судом визнано винним та накладено на нього адміністративне стягнення у виді штрафу в розмірі ста сорока п’яти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: