У новому році поліція Житомирщини викрила десять фактів незаконного поводження зі зброєю » Новини Житомира
 
 


У новому році поліція Житомирщини викрила десять фактів незаконного поводження зі зброєю

Автор: news_maker від 16-01-2019, 19:44, переглядів: 842

У новому році поліція Житомирщини викрила десять фактів незаконного поводження зі зброєю

Тільки за минулі вихідні поліцейські Житомирської області вилучили у трьох жителів регіону небезпечні предмети, що незаконно у них зберігались. Усе направлено на експертне дослідження. Обставини та походження зброї з’ясовується у рамках розпочатих кримінальних проваджень.

13 січня до Житомирського відділення поліції надійшло повідомлення від приватних охоронників про озброєного чоловіка між двома селами. Працівники слідчо-оперативної групи, які виїжджали на місце події, з’ясували, що чоловіком, який викликав підозру, є 45-річний житель району. Під час огляду у нього вилучили незареєстровану нарізну гвинтівку калібру 5,6 мм.

Того ж дня до Коростенського відділу поліції надійшло повідомлення про сварку між подружжям та погрози чоловіка застосувати до дружини фізичну силу. Для перевірки до квартири дебошира прибув дільничний офіцер і наряд поліції охорони. Під час з’ясування усіх обставин поліцейські утихомирили чоловіка, а в оселі виявили та вилучили належну йому гладкоствольну помпову рушницю зі стертим серійним номером.

Ще один предмет, зовні подібний до пістолета, вилучили оперативники кримінальної поліції у 31-річного жителя селища Іванополя Чуднівського району.

Усі вказані події внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст.263 (Незаконне поводження зі зброєю, боєприпасами або вибуховими речовинами) ККУ. Вилучена зброя направлена на експертне дослідження.

Правоохоронці нагадують, що чинним законодавством незаконне носіння, зберігання, придбання, передача чи збут вогнепальної зброї (крім гладкоствольної мисливської), бойових припасів, вибухових речовин або вибухових пристроїв без передбаченого законом дозволу караються позбавленням волі строком від 3 до 7 років.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: