З автомобіля одного з жителів Житомирщини правоохоронці вилучили незаконну зброю » Новини Житомира
 
 


З автомобіля одного з жителів Житомирщини правоохоронці вилучили незаконну зброю

Автор: news_maker від 9-11-2015, 15:39, переглядів: 1 342

З автомобіля одного з жителів Житомирщини правоохоронці вилучили незаконну зброю

На Олевщині у ході проведення профілактичних заходів правоохоронці зупинили автомобіль «Газель», за кермом якого знаходився 27-річний житель Коростеня. Під час огляду автівки у кабіні за водійським сидінням поліцейські виявили футляр з гладкоствольною зброєю.

Підтвердити легальність її перевезення та зберігання водій не зміг, оскільки передбачених законом дозволів не мав.

Вилучену зброю направлено на експертне дослідження. За попередніми висновками, ця зброя є пристроєм для відстрілу патронів "Вінчестер".

Інформацію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст.263 (Незаконне поводження зі зброєю, боєприпасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Походження та мета перевезення нелегальної зброї з’ясовується у рамках розпочатого кримінального провадження.

За чинним законодавством, носіння, зберігання, придбання, передача чи збут вогнепальної зброї (крім гладкоствольної мисливської), бойових припасів, вибухових речовин або вибухових пристроїв без передбаченого законом дозволу карається позбавленням волі строком від 3 до 7 років, інформує прес-служба головного управління Національної поліції України у Житомирській області.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: