Упродовж доби поліцейські Житомирщини викрили 10 крадіїв » Новини Житомира
 
 


Упродовж доби поліцейські Житомирщини викрили 10 крадіїв

Автор: news_maker від 16-01-2019, 23:41, переглядів: 892

Упродовж доби поліцейські Житомирщини викрили 10 крадіїв

За оперативними відомостями упродовж 15 січня до поліції області надійшли повідомлення про 25 крадіжок. У 10 випадках особи злодіїв уже встановлені. Поліцейські продовжують працювати над розкриттям інших фактів, у тому числі скоєних раніше.

Так, 15 січня дільничні офіцери Коростенського відділу поліції викрили 28-річну жительку райцентру, яка за кілька днів до цього викрала у 80-річної бабусі гаманець. Подія сталася, як з’ясували поліцейські під час перевірки заяви старенької, у приміщенні оператора мобільного зв’язку. Пенсіонерка упродовж часу з 13.00 до 14.00 знаходилась у залі очікування, аби отримати допомогу працівника центру. В якийсь з моментів, коли жінка збиралась розрахуватись за надані послуги зв’язку, вона виявила відсутність у сумці гаманця. Разом з ним пропали й 3 тисячі гривень, відтак пенсіонерка відразу звернулась до поліції.

Дільничні встановили причетність до крадіжки 28-річної жительки райцентру, яка під тиском зібраних ними доказів визнала свою вину, але гроші пенсіонерки підозрювана уже встигла витратити на власні потреби.

Розшуківці у Баранівці та Хорошеві викрили двох молодиків, які викрали велосипеди. У першому випадку – двоколісника власник залишив на кілька хвилин поблизу магазину, а в другому – у під’їзді власного будинку. В обох випадках поліцейські техніку знайшли та вилучили, а після проведення певних слідчих дій повернуть власникам.

В Андрушівському районі та м. Радомишлі з домогосподарств жителів викрали вартісні інструменти та два радіатори до автомобіля «УАЗ». Правоохоронці встановили 18-річного житомирянина та 43-річного жителя м. Радомишля, які причетні до вказаних фактів. Нині обоє дають свідчення у відділеннях поліції. Викрадене також вилучено.

Крадіжки з торгівельних закладів сталися 15 січня у Брусилові та Житомирі. У райцентрі злодій, як згодом встановили розшуківці, 16-річний місцевий житель, зламав вхідні двері до торгівельного кіоску та викрав наявні кошти – близько 600 гривень. А в обласному центрі – 25-річний молодик спокусився на червону ікру, яку поцупив із супермаркету. В обох випадках розпочато кримінальні провадження.

Чинним законодавством (стаття 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України) за названі дії передбачено відповідальність від штрафу до позбавлення волі терміном до 3 років. За повторне правопорушення – від піврічного арешту до 5 років ув’язнення. У разі ж, коли викрадення пов’язане із проникненням у житло чи приміщення, визначено покарання у вигляді позбавлення волі на термін від 3 до 6 років.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: