Протягом року в Житомирі повністю замінять 12 теплотрас » Новини Житомира
 
 


Протягом року в Житомирі повністю замінять 12 теплотрас

Автор: news_maker від 21-02-2019, 09:46, переглядів: 739

Протягом року в Житомирі повністю замінять 12 теплотрас

На сьогодні теплові мережі Житомира зношені більше ніж на 80%, тому вже після завершення цього опалювального сезону заплановано розпочати поступову заміну та модернізацію зношеного теплового обладнання.

В рамках проекту з розвитку системи теплопостачання за фінансування Європейського Банку Реконструкції та Розвитку (ЄБРР) в Житомирі буде оновлено 35 теплотрас. Тендер на проведення робіт виграло підприємство «Прогрес 92», яке успішно провело складні роботи з заміни повітряної тепломагістралі від районної котельні №6 (РК-6) по вулиці Жуйко.

Загальний кілометраж теплотрас складає у місті - близько 14 км. У 2019 році буде повністю замінено 12 з 35 теплотрас, оскільки заміна всіх одночасно створить проблеми для руху транспорту в місті.

Ще 25 тепломереж буде замінено за проектом з енергоефективності за фінансування державного секретаріату з економічних питань Швейцарської Конфедерації (СЕКО).

Вік більшості труб в тепломережах міста перевищує 30-40 років, що підвищує ймовірність аварій. Нові труби, які заміть стару мережу, відповідають європейським стандартам. Оновлення мереж не лише значно зменшить кількість аварій, але й запобігатиме втратам тепла.

Протягом року в Житомирі повністю замінять 12 теплотрас

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: