Ліси Коростенського лісгоспу перебувають під постійним відеонаглядом » Новини Житомира
 
 


Ліси Коростенського лісгоспу перебувають під постійним відеонаглядом

Автор: news_maker від 28-02-2019, 06:22, переглядів: 640

Ліси Коростенського лісгоспу перебувають під постійним відеонаглядом

Ще одну телевізійну систему раннього виявлення лісових пожеж придбало у минулому році державне підприємство «Коростенське лісомисливське господарство». Тепер така новітня техніка встановлена в кожному з п’яти лісництв лісгоспу. В Ушомирському лісництві обладнано центральний пульт, звідки черговий спостерігає за усіма масивами підприємства.

«Таким чином всі ліси нашого підприємства перебувають, так би мовити, під подвійним наглядом, - зауважує директор лісгоспу Володимир Бадзян. – В кожному лісництві черговий через монітор бачить всю територію лісництва, і на центральному пульті ще один оператор теж моніторить уже всі ліси лісгоспу. Якщо якесь загоряння пропустить один – то обов'язково побачить другий.

Крім того, завдяки спеціальному обладнанню, відеоспостереження за лісами нашого підприємства можна вести в будь-якому місці, чи то з мобільного телефону, чи з іншого пристрою, аби лише була можливість підключитися до мережі Інтернет. Спеціальну каналоуворюючу апаратуру, котра передає сигнал від камер через Wi-Fi, ми теж придбали в минулому році.»

Варто зазначити, що в технічне оснащення лісгоспу, керівництво підприємства з року в рік вкладає немалі кошти. Приміром минулого року придбали автомобіль КАМАЗ, автомобіль RENAULT DUSTER, 4 трактори, 4 причепи Weimer, 3 лісових плуги, культиватор дисковий тощо.

Загалом на придбання основних засобів виробництва підприємство в минулому році витратило 9 мільйонів гривень.

Ліси Коростенського лісгоспу перебувають під постійним відеонаглядом

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: