В Житомирському держуніверситеті ім.І.Франка обирали "Людина року 2013" » Новини Житомира
 
 


В Житомирському держуніверситеті ім.І.Франка обирали "Людина року 2013"

Автор: admin від 23-03-2013, 07:49, переглядів: 2 096

В Житомирському держуніверситеті ім.І.Франка обирали "Людина року 2013"

Цими днями у навчально-науковому інституті філології та журналістики Житомирського держуніверситету ім.І.Франка відзначали кращих студентів у рамках культурно-мистецької акції "Людину року 2013". Хоча цей захід проводиться вже вшосте, його по праву можна назвати одним із кращих традицій університету, котру започаткував заслужений діяч культури України Володимир Шинкарук.

Визначення кращих з кращих у рамках акції "Людина року" – значуща подія в соціальному житті не лише інституту, а й університету, впевнений директор навчально-наукового інституту філології та журналістики Віктор Мойсієнко:

"Це щорічна відзнака кращих з кращих, передовсім студентів, за їх досягнення у різноманітних сферах: у навчанні, в наукових пошуках, у мистецьких проявах, у тому, як вони себе реалізують на сцені, як актори, як співаки, як декламатори. На такі заходи ми запрошуємо наших випускників, які вже чогось досягли. Вони вручають дипломи переможцям"

За його словами, загалом для нагородження щорічно виділяють сім основних номінацій, проте інколи їх кількість збільшують. Переможців традиційно визначають за два тижні до проведення урочистої церемонії шляхом таємного голосування серед студентів та викладачів вузу. Проте переможців у деяких номінаціях визначають дещо по-іншому:

"Серед науковців чи спортсменів кращого обирають кафедри та викладачі. Адже науковець не може бути обраний голосуванням, його визначають за здобутки: перемога на всеукраїнських конкурсах, наукові публікації. А спортсмени, відповідно, – участь у змаганнях, де студент показує високі результати", розповів Віктор Мойсієнко.

Щорічно силами студентства інститут організовує концерт, у ході якого відбувається нагородження. Отож,лауреатами цьогорічної культурно-мистецької акцій стали:

"Науковець року" – Юліана Кацемба (V курс) та Тетяна Конончук (V курс);

"Спортсмен року" – срібний призер обласної універсіади з настільного тенісу Марина Лись (І курс);

"Окрилені музею" – Зоряна Головецька (ІІІ курс), Марія Розбіцька (І курс) та Віра Смоляр (І курс);

"Зірка сцени" – Микола Тимощук (ІІІ курс);

"Куратор року" – доцент Галина Грибан;

"Мистецький захід" – "Поезія ноосфери" (організатори – викладачі Наталіна Зелінська та Юрій Герасимов);

"Душа колективу" – Олексій Андріюк (ІV курс) та Анна Тарасюк (ІV курс).

По закінченню заходу, переможців традиційно нагородили відзнаками та подарунками. А ще, один із спонсорів фестивалю, випускниця філфаку Ірина Варварик запропонувала вже наступного року виділити ще одну номінацію – "Кращий студент/студентка". За словами пані Варварик, того, хто здобуде пальму першості у цій номінації чекає подарунок на загальну суму 500 гривень.

В Житомирському держуніверситеті ім.І.Франка обирали "Людина року 2013"

В Житомирському держуніверситеті ім.І.Франка обирали "Людина року 2013"

В Житомирському держуніверситеті ім.І.Франка обирали "Людина року 2013"

За матеріалами ЖХ

Категорія: Новини / Фото

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: