Віктор Лучків відсторонений від роботи в управлінні охорони здоров’я ОДА » Новини Житомира
 
 


Віктор Лучків відсторонений від роботи в управлінні охорони здоров’я ОДА

Автор: news_maker від 14-04-2019, 19:44, переглядів: 1 897

Віктор Лучків відсторонений від роботи в управлінні охорони здоров’я ОДА

Заступник начальника управління охорони здоров’я Житомирської ОДА Віктор Лучків відсторонений від роботи на період здійснення досудового розслідування.

Про це повідомив Микола Суслик, 8 квітня, продемонструвавши наказ начальника управління охорони здоров’я ОДА.

«На основі листа слідчого управління ГУ Нацполіції в Житомирській області заступник начальника управління – начальник відділу медицини та катастроф та організації медичної допомоги населенню управління охорони здоров’я Житомирської ОДА Віктор Лучків відсторонений наказом управління від виконання обов’язків на період проведення слідчих дій. Сподіваюсь, що правоохоронні органи проведуть слідчі дії об’єктивно», – зазначив Микола Суслик.

Він додав, що Віктор Лучків працює в управлінні із 2006 року.

«На сьогодні скарг на роботу Віктора Лучківа як заступника не було і для мене це непередбачуваний випадок. У функції заступника не входить призначення і визначення інвалідності громадян, які потребують посвідчення на МСЕК. Це рішення комісії, яке не відноситься до його компетенції», – підкреслив начальник управління.

Нагадаємо, військова прокуратура Житомирського гарнізону затримала чиновника, який затребував 10 000 гривень за позитивне вирішення медико-соціальною комісією питання щодо встановлення І групи інвалідності онкохворому.

Під час одержання неправомірної вигоди 8 квітня військові прокурори спільно з слідчим управлінням Нацполіції Житомирщини та оперативниками Управління захисту економіки затримали посадовця-хабарника у порядку ст. 208 КПК України.

Покарання за такий злочин - позбавлення волі строком від 8 до 12 років з конфіскацією майна та позбавленням права обіймати посади до трьох років.

Поки ж військові прокурори звертатимуться до суду з клопотанням залишити підозрюваного під вартою та відсторонити від посади.



Віктор Лучків відсторонений від роботи в управлінні охорони здоров’я ОДА

Віктор Лучків відсторонений від роботи в управлінні охорони здоров’я ОДА

Категорія: Новини / Відео

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: