У Житомирі затримано нічного автозлодія під час чергової крадіжки » Новини Житомира
 
 


У Житомирі затримано нічного автозлодія під час чергової крадіжки

Автор: news_maker від 20-04-2019, 12:36, переглядів: 1 105

У Житомирі затримано нічного автозлодія під час чергової крадіжки

Уночі 20 квітня мешканці однієї із багатоповерхівок по вул. В. Бердичівській в обласному центрі помітили, як невідомі нишпорять по чужих автівках, і негайно викликали поліцію. У рюкзаку затриманого молодика виявлені щойно викрадені відеореєстратори та інші докази причетності. Його поплічника нині встановлюють.

Після першої ночі до поліції надійшло повідомлення від місцевих жителів про двох невідомих осіб, які у дворі багатоповерхівки нишпорять по припаркованим автомобілям тутешніх мешканців. Один із власників транспортних засобів одразу ж заявив про пошкоджене заднє скло у його «Chery Amulet» і викрадення аптечки і вогнегасника із салону.

На місце події прибули патрульні поліцейські, черговий наряд яких знаходився неподалік місця події, та слідчо-оперативна група Житомирського відділу поліції. Одного молодика було затримано, особа та місцезнаходження його поплічника наразі встановлюється.

– Затриманий виявився 24-річний житомирянин, раніше судимий. Нині він також є фігурантом кримінального провадження за фактами аналогічних злочинів. Судом йому було обрано міру запобіжного заходу у вигляді домашнього арешту, якого він, вочевидь, не дотримався і вчинив нові правопорушення. Про це свідчать красномовні речові докази, виявлені та вилучені нами з його рюкзака під час поверхневого огляду, - розповів начальник Житомирського ВП ГУНП Михайло Сорока.

Тож молодика затримано у порядку ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України. Відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст.185 (Крадіжка) ККУ.

Уранці 20 квітня до поліції надійшли ще кілька заяв від житомирян про нічне обкрадання їх автівок. У рамках кримінального провадження поліцейські перевіряють чоловіка до цих та інших подібних фактів.

За чинним законодавством повторно вчинене викрадення майна може обернутися для молодика піврічним арештом, обмеженням або позбавленням волі строком до 5 років.

У Житомирі затримано нічного автозлодія під час чергової крадіжки
У Житомирі затримано нічного автозлодія під час чергової крадіжки

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: