Житомиряни допомогли поліції затримати автозлодія » Новини Житомира
 
 


Житомиряни допомогли поліції затримати автозлодія

Автор: news_maker від 11-04-2017, 10:53, переглядів: 1 102

Житомиряни допомогли поліції затримати автозлодія

Чоловіка, який у дворі багатоповерхівки розбив скло на вікні пасажирських дверцят машини, помітили та затримали місцеві мешканці. Зловмисника з викраденими речами передали поліцейським. Правоохоронці встановили причетність затриманого до ще низки подібних злодіянь.
Уночі 9 квітня до поліції зателефонував 26-річний житомирянин і повідомив, що у дворі багатоповерхівки затримав невідомого, який розбив скло у його машині та викрав звідти речі.
На місце події прибули слідчо-оперативна група Житомирського відділу поліції та патрульні. Заявник розповів, що прокинувся від брязкоту розбитого скла і через вікно побачив, що хтось нишпорить у салоні його «Нісана», припаркованого під вікнами багатоповерхівки. Власник автівки не дозволив зловмисникові утекти і тримав його до прибуття поліцейських, яким і передав незнайомця.
Особа затриманого виявилася знайомою оперативникам, адже 48-річний житель обласного центру не раз потрапляв у поле зору поліції та притягувався до кримінальної відповідальності за крадіжки та шахрайства.
Під час огляду у чоловіка вилучили щойно викрадені ним з автомобіля відеореєстратор, автомагнітолу, ліхтарик і навіть дзеркало заднього виду. Для подальшого з’ясування усіх обставин підозрюваного доставили до Житомирського відділу поліції.

Уже вранці до поліції звернулися ще двоє житомирян із повідомленнями про те, що упродовж цієї ночі хтось через розбите скло потрапив до салонів їх автівок і поцупив звідти цінні речі. З «Тойоти» 42-річної житомирянки було викрадено відеореєстратор і шкіряні рукавички, а з «Фольксвагена» 34-річного чоловіка – вартісний наручний годинник та інші особисті речі.

– Предмети, які були викрадені у заявників, знайшлися серед речей затриманого. Чоловік зізнався, що причетний до вказаних крадіжок, - повідомив начальник Житомирського відділу поліції Михайло Сорока.
Поліцейські підозрюють, що це не єдині злодіяння підозрюваного. Відтак його було затримано за ст.208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України. У рамках розпочатого кримінального провадження за фактами крадіжок чоловік перевіряється на причетність до вчинення інших аналогічних злочинів.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: