У Бердичеві автовласник затримав злодія » Новини Житомира
 
 


У Бердичеві автовласник затримав злодія

Автор: news_maker від 2-02-2016, 15:40, переглядів: 1 245

У Бердичеві автовласник затримав злодія

Житель м. Бердичева в автомобілі з розбитим склом помітив підозрілого молодика і не дав йому можливості зникнути до прибуття поліції. У рамках кримінального провадження правоохоронці перевіряють причетність затриманого до вчинення аналогічних злочинів.
Близько 6 години ранку до Бердичівського відділу поліції надійшов телефонний дзвінок від 40-річного жителя райцентру, який повідомив, що тримає в чужому автомобілі підозрілого молодика.

Заявник розповів, що почув звук автосигналізації. Аби упевнитись, що з його припаркованою у дворі будинку машиною все гаразд, вийшов на вулицю. Раптово чоловік звернув увагу на сусідню автівку, побачив розбите скло передніх дверцят, а у середині - незнайомого молодика, який намагався будь-що приховати своє обличчя і поводився досить знервовано.
На місце події виїхали працівники слідчо-оперативної групи. У молодикові, який сидів в автівці, поліцейські впізнали вже знайомого їм місцевого жителя, який раніше потрапляв у поле зору правоохоронців. Під час огляду у нього вилучили викрадену з чужої машини автомагнітолу.

– Цей хлопець, незважаючи на 16-річний вік, уже очікує вироку суду за вчинення аналогічних крадіжок. На шлях виправлення він не став, натомість продовжив займатися крадіжками. Завдяки небайдужості місцевого жителя викрасти чергову автомагнітолу йому таки не вдалось, – розповів начальник Бердичівського відділу поліції Роман Зайцев.
За вказаним фактом правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України, у рамках якого молодика перевіряють на причетність до інших аналогічних злочинів, учинених на території райцентру.

У Бердичеві автовласник затримав злодія
У Бердичеві автовласник затримав злодія

Категорія: Новини / Фото

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: