У закладах Житомирщини оздоровлюється близько 900 дітей за кошти обласного та місцевих бюджетів » Новини Житомира
 
 


У закладах Житомирщини оздоровлюється близько 900 дітей за кошти обласного та місцевих бюджетів

Автор: news_maker від 13-06-2019, 09:16, переглядів: 731

У закладах Житомирщини оздоровлюється близько 900 дітей за кошти обласного та місцевих бюджетів

У семи обласних закладах оздоровлюються і відпочивають 907 дітей із різних районів та ОТГ Житомирщини. Більшість путівок придбані за кошти обласного та місцевих бюджетів.

Про це повідомили у відділі сімейної, гендерної політики по роботі з ОТГ департаменту праці, соціальної та сімейної політики ОДА.

Наразі у Житомирській області працює 7 закладів, де стартував оздоровчий літній сезон. Із них 2 – табори благодійних організацій.

За оперативними даними департаменту станом на 12 червня в обласних закладах оздоровлюється 907 дітей із різних районів, міст та об’єднаних громад. Більшість із них – 697 дітей – відпочивають за кошти обласного та місцевих бюджетів. Ще 210 вихованців оздоровлюються у таборах благодійних організацій безкоштовно.

До липня в області запрацює ще 4 заклади оздоровлення, з яких 3 заклади – «Березовий гай», «Орлятко», «Благодать» планують розпочати перші зміни вже до кінця тижня.

Загалом за рахунок усіх джерел фінансування у цьогорічному літньому сезоні планують охопити послугами оздоровлення та відпочинку приблизно 45 тисяч дітей області. На це в обласному та місцевих вже передбачили 33,7 млн грн.

Крім цього, близько 32 тисяч учнів відпочивають у пришкільних та мовних таборах області.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: