У Новоград-Волинському поліцейські охорони затримали у магазині нічних «відвідувачів» » Новини Житомира
 
 


У Новоград-Волинському поліцейські охорони затримали у магазині нічних «відвідувачів»

Автор: news_maker від 13-09-2019, 15:48, переглядів: 1 619

У Новоград-Волинському поліцейські охорони затримали у магазині нічних «відвідувачів»

13 вересня поліцейські наряду реагування Управління поліції охорони затримали двох чоловіків, які уночі проникли до одного з магазинів у райцентрі. На момент прибуття групи «візитери» встигли спакувати алкоголь та цигарки і намагались заховатися від правоохоронців.

Близько 3.30 на пульт централізованого спостереження Управління поліції охорони Житомирщини надійшов тривожний сигнал про спрацювання сигналізації у магазині міста Новограда-Волинського. Працівники наряду реагування негайно виїхали за вказаною адресою. За лічені хвилини вони прибули до магазину.

Під час зовнішнього обстеження приміщення поліцейські виявили зламаний замок тильних вхідних дверей магазину, а під час огляду зсередини - двох чоловіків.

- Знайти нічних «відвідувачів», які намагалися сховатись у торгівельній залі, працівникам наряду реагування допомагав оператор пульту централізованого спостереження, - розповів начальник УПО в області Ігор Товкач. – Така взаємодія між працівниками завжди має позитив.

Згодом з’ясувалось, що затримані у магазині - 26-річні місцеві жителі. Вони встигли спакувати до сумок цигарки та алкоголь, а от винести їх завадили поліцейські.

Усі обставини події задокументували працівники слідчо-оперативної групи Новоград-Волинського відділу поліції ГУНП в Житомирській області. Наразі триває подальша перевірка.

У Новоград-Волинському поліцейські охорони затримали у магазині нічних «відвідувачів»

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: