У Житомирі поліцейські затримали нічних відвідувачів медлевого магазину » Новини Житомира
 
 


У Житомирі поліцейські затримали нічних відвідувачів медлевого магазину

Автор: news_maker від 22-05-2017, 17:18, переглядів: 1 022

У Житомирі поліцейські затримали нічних відвідувачів медлевого магазину

Уранці 22 травня на пульт централізованого спостереження Управління поліції охорони в області надійшов сигнал «Тривога» з охоронюваного об'єкту. Група реагування затримала у приміщенні крамниці двох чоловіків. Розпочато перевірку.
Близько 5-ї ранку під час патрулювання поліцейські охорони отримали повідомлення про спрацювання сигналізації у меблевій крамниці, розташованій у м. Житомирі. Вже за кілька хвилин наряд поліції охорони був на місці.
Під час огляду поліцейські помітили пошкоджене вікно з тильної сторони магазину, тож усі шляхи можливої втечі зловмисників заблокували.
За дозволом власника торгівельного закладу поліцейські провели огляд приміщення. Там вони виявили двох молодиків, які, зрозумівши, що їх помітили, спробували втекти. Втім, вже за хвилину їх було затримано.
На місці події працювала слідчо-оперативна група Житомирського відділу поліції. Під час поверхневого огляду у затриманих виявили розкладний ніж та плоскогубці, шестигранний ключ та загнутий металевий провід.
Встановлено, що затримані - 34-річний раніше неодноразово судимий за майнові злочини житомирянин та його 37-річний товариш.
Нині триває подальше з’ясування обставин події.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: