У Житомирі затримали двох молодиків, які вчинили бійку з охороною » Новини Житомира
 
 


У Житомирі затримали двох молодиків, які вчинили бійку з охороною

Автор: news_maker від 30-12-2016, 14:06, переглядів: 1 325

У Житомирі затримали двох молодиків, які вчинили бійку з охороною

29 грудня в одному з нічних клубів обласного центру двоє неадекватних відвідувачів накинулись на працівника закладу, який зробив їм зауваження, а потім і на поліцейських охорони, які прибули на виклик за тривожним сигналом. Нині обох дебоширів затримано, вирішується питання про взяття їх під варту.
Повідомлення про спрацювання тривожної сигналізації в одному з розважальних закладів надійшло до Управління поліції охорони близько 2.10.
На місце виїхали екіпажі груп реагування, де під час з’ясування всіх обставин події, двоє нетверезих молодиків накинулись на поліцейських охорони, нанісши тілесні ушкодження.
Обоє чоловіків були затримані та доставлені до Житомирського відділу поліції. Як з’ясувалось, один із них 21-річний житель смт.Черняхова, а інший – 30-річний житомирянин. Обидва затримані відповідно до ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України.
Поліцейським було надано медичну допомогу без госпіталізації.
Нині за вказаним фактом розпочато кримінальне провадження за ч.2 ст. 345 (Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) Кримінального кодексу України. Затриманим може загрожувати покарання у вигляді обмеження або позбавлення волі на термін до 5 років.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: