На кінцевій зупинці "Гідропарк" у Житомирі загорівся тролейбус » Новини Житомира
 
 


На кінцевій зупинці "Гідропарк" у Житомирі загорівся тролейбус

Автор: news_maker від 17-09-2019, 00:55, переглядів: 1 948

На кінцевій зупинці "Гідропарк" у Житомирі загорівся тролейбус

16 вересня близько 15 години на кінцевій зупинці "Гідропарк" у Житомирі загорівся тролейбус. Судячи з фото надісланого читачем пожежа сталася у передній частині тролейбусу. Згоріла частина підлоги. Пожежа супроводжувалась сильним задимленням.

У пресслужбі ДСНС Житомирської області інформацію підтвердили.

«Повідомлення про загоряння надійшло о 14:52, на місце події виїхали рятувальники. Встановлено, що із зовнішньої сторони тролейбусу внизу загорілася електропроводка. У салоні не було людей. Водійка самотужки знеструмила тролейбус та доки приїхали рятувальники, намагалася загасити полум’я вогнегасником», - повідомила керівник прес-служби ДСНС Ірина Романюк.

У прес-службі патрульної поліції Житомирської області зазначили, що, очевидно, загоряння вдалося оперативно загасити.

«Виклик стосовно події на «102» надійшов о 15.32. За кілька хвилин, о 15.38, екіпаж уже був на місці події, однак ані транспортного засобу, ані очевидців там уже не було. Про горіння та гасіння пожежі свідчила лише піна на землі», – розповіла в коментарі Житомир.info старший інспектор управління патрульної поліції у Житомирській області Тетяна Носадчук.

Варто додати, що схожа пожежа сталася 23 лютого 2018 року, тоді жінка-водій почувши запах диму не розгубилась і оперативно загасила пожежу.

"Жінка-водій почула запах диму і зупинилася. Вона швидко зорієнтувалася, дістала вогнегасник і сама загасила. Ми приїхали, там було невеличке задимлення. Як виявилося, горіла піч під підлогою. Ми зірвали підлогу і загасили остаточно. Водій – молодець, не розгубилася і сама загасила займання вогнегасником", – повідомила Житомир інфо керівник прес-служби ДСНС Ірина Романюк.

Фото читача:


На кінцевій зупинці "Гідропарк" у Житомирі загорівся тролейбус

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: