Що важливо знати про дитячі парти? » Новини Житомира
 
 


Що важливо знати про дитячі парти?

Автор: news_maker від 23-11-2019, 03:00, переглядів: 2 358

Що важливо знати про дитячі парти?

Життя першокласника кардинально змінюється з початком навчання в школі. У батьків же з'являється маса проблем, пов'язаних з навчальним процесом. Тепер юний учень більшу частину часу проводить, сидячи за партою https://intex-best.com.ua/g5874922-detskie-party і вибір тієї самої ідеальної парти, за якою буде приємно робити домашні завдання - найвідповідальніше завдання для люблячих мам і тат.

Кращі парти від Intex

Компанія Intex (Интекс) вже давно займає лідируючі позиції з продажу дитячого шкільного обладнання, тому, знає абсолютно все про те, якою має бути ідеальна парта для дитини. Кваліфіковані фахівці магазину intex-best.com.ua допоможуть вам з вибором і підкажуть, яка модель підійде саме вашій дитині.

За останні роки лідерами продажів все частіше стають парти-трансформери, або, іншими словами, ростові парти.

Щоб процес підготовки до уроків проходив цікаво, спокійно і без шкоди для здоров'я, дитина повинна правильно сидіти. Постава дуже важлива, адже викривлення хребта тягне за собою ряд проблем з опорно-руховим апаратом. Також, щоб не псувати зір дитині, відстань між очима і книгою або зошитом має бути оптимальним. Ось чому вибір парти так важливий.

Основні переваги парт-трансформерів

На сайті компанії Интекс можна ознайомитися з асортиментом парт-трансформерів, вибрати відповідний дизайн, форму і колір вироби. Крім зовнішнього сучасного вигляду у трансформерів безліч переваг:

1. Парту-трансформер не потрібно купувати щороку. Висота виробу та інші основні елементи можна регулювати відповідно до зміни росту дитини. Такий виріб прослужить дитини всі роки початкової школи, адже максимальне зростання дитини, який поміститься за такий партою - до 170 см.
2. Стільниця виробу покрита спеціальним покриттям проти відблисків, яке захищає очі під час роботи. Також кут її нахилу можна регулювати залежно від роду заняття (читання, письмо, малювання і т. п.).
3. Парта оснащена додатковими аксесуарами і пристосуваннями: гачок для портфелю, тумбочка, підставка під ноутбук, полки і висувні елементи. Так все речі дитини і шкільне приладдя буде знаходиться на постійних певних місцях і школяр буде привчатися до порядку.
4. Матеріал, з якого виготовлено виріб, міцний, а головне, гіпоалергенний, тому не буде викликати алергічних реакцій та подразнень шкіри.
5. Компактність і транспортабельність виробу.

Подаруйте маленькому учневі більше комфорту і він порадує вас новими успіхами в школі.

Категорія: Новини компаній

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: