Олевські поліцейські припинили діяльність ще одного грального закладу » Новини Житомира
 
 


Олевські поліцейські припинили діяльність ще одного грального закладу

Автор: news_maker від 15-01-2020, 12:06, переглядів: 1 151

Олевські поліцейські припинили діяльність ще одного грального закладу

14 січня, близько півночі, у ході заходів по запобіганню незаконному гральному бізнесу, поліцейські виявили у райцентрі підпільний заклад, де відвідувачам надавався доступ до азартних ігор. Там правоохоронці провели обшук, нині ж триває досудове розслідування.

На місце події виїхала та працювала слідчо-оперативна група Олевського відділення. Поліцейські провели невідкладний обшук для вилучення всіх речових доказів з приміщення закладу.

У результаті вони виявили майже тридцять одиниць компютерної техніки та її комплектуючих. Усе це було належним чином задокументовано та вилучено для подальшого встановлення всіх обставин події.

За вказаним фактом розпочато кримінальне провадження за ст. 203-2 (Зайняття гральним бізнесом) КК України, у рамках якого триває встановлення організаторів та осіб, причетних до ведення нелегальної діяльності.

Водночас правоохоронці продовжують відслідковувати ситуацію для припинення нелегального грального бізнесу та закликають громадян у разі виявлення функціонування закладів для азартних ігор повідомляти за номером «102».

Олевські поліцейські припинили діяльність ще одного грального закладу

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: