В Олевську поліцейські припинили діяльність грального закладу » Новини Житомира
 
 


В Олевську поліцейські припинили діяльність грального закладу

Автор: news_maker від 12-12-2016, 14:33, переглядів: 1 023

В Олевську поліцейські припинили діяльність грального закладу

10 грудня працівники кримінальної поліції Олевського відділення поліції та Управління захисту економіки викрили інтернет-центр, де проводились азартні ігри. Із закладу вилучено комп’ютерну та офісну техніку, а також в одного із відвідувачів – розфасовані наркотичні засоби. Триває досудове розслідування.
Перевірка діяльності інтернет-центру, що діяв під вивіскою «Лото маркету», проводилась у рамках розпочатого всеукраїнського відпрацювання подібних закладів.

Поліцейськими було встановлено надання послуг у сфері грального бізнесу, що є порушенням законодавства України. Відтак за вказаним фактом розпочато кримінальне провадження за ст.203-2 (Зайняття гральним бізнесом) Кримінального кодексу України.

Встановлено власника інтернет-центру, триває з’ясування інших обставин. Порушникам загрожують значні штрафні санкції та конфіскація грального обладнання.
Водночас в одного із відвідувачів закладу поліцейські виявили наркотичні засоби: два поліетиленові згортки із рослинною масою, схожою до коноплі, та порошком білого кольору, ймовірно амфетаміном. Як з’ясувалось, власник пакунків -19-річний житель району.

Вилучене направлено на експертне дослідження. Поліцейські перевіряють інформацію щодо продажу у закладі наркотичних речовин. За вказаним фактом також триває досудове розслідування за ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України. Парубкові може загрожувати покарання від штрафу до позбавлення волі терміном до 3 років.

В Олевську поліцейські припинили діяльність грального закладу
В Олевську поліцейські припинили діяльність грального закладу

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: