У Житомирі оперативники вилучили у наркоторговця амфетамін та гранату » Новини Житомира
 
 


У Житомирі оперативники вилучили у наркоторговця амфетамін та гранату

Автор: news_maker від 6-11-2015, 17:33, переглядів: 1 373

У Житомирі оперативники вилучили у наркоторговця амфетамін та гранату

Під час обшуку у квартирі 27-річного житомирянина правоохоронці виявили пакунки з порошком, за попередніми даними – амфетаміном, та предмет, схожий на гранату РГД-5. Вилучене направлено на дослідження, триває досудове слідство.
5 листопада у ході розслідування кримінального провадження, працівники житомирського карного розшуку провели чергову оперативну закупівлю небезпечного психотропного засобу – амфетаміну. У подальшому, під час обшуку у квартирі 27-річного чоловіка, який займався збутом наркотиків, вони виявили ще кілька поліетиленових пакунків з білим порошком. А у коробці, що стояла на холодильнику, знаходився боєприпас – граната та запал до неї.

За таких обставин на місце події прибули експерти-вибухотехніки, які й вилучили небезпечну знахідку, за попередніми даними - ручну гранату РГД-5.

Нині і наркотичні засоби, і боєприпас направлені на дослідження до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру.
За словами начальника Житомирського МВ УМВС Михайла Сороки, після висновків експертів буде прийнято рішення щодо притягнення затриманого до відповідальності за незаконне зберігання боєприпасу.
Також триває розслідування кримінального провадження, розпочатого за ч. 2 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Чоловікові загрожує від 6 до 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

У Житомирі оперативники вилучили у наркоторговця амфетамін та гранату

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: