Подружжя Яремчуків отримало у власність квартиру в Житомирі » Новини Житомира
 
 


Подружжя Яремчуків отримало у власність квартиру в Житомирі

Автор: news_maker від 6-04-2020, 13:06, переглядів: 878

Подружжя Яремчуків отримало у власність квартиру в Житомирі

Рішення «Про безоплатну передачу квартири у власність творчому подружжю Олександра та Яніни Яремчуків» прийняли депутати міської ради, 3 квітня, під час 66-ї сесії міської ради.

До цього дня артисти разом із своїми доньками тимчасово проживали у гуртожитку та не мали власного житла.

Нагадаємо, рішенням виконавчого комітету Житомирської міської ради від 06.11.2019 №1201 «Про надання дозволу на виготовлення проєктно-кошторисної документації нежитлових приміщень» Олександру Яремчуку дозволили провести реконструкцію нежитлового приміщення загальною площею 52,72 кв. м у житловому будинку №66 по вулиці Довженка за власні кошти.

Заслужені артисти України Олександр та Яніна Яремчуки – артисти - вокалісти академічної хорової капели «Орея» Житомирської обласної філармонії імені Святослава Ріхтера та Житомирського академічного українського музично-драматичного театру імені Івана Кочерги.

Маючи видатні вокальні здібності, здатність до самостійної оригінальної інтерпретації сценічного характеру, подружжя чесно, самовіддано і натхненно служить мистецтву, з одвічним пошуком нових можливостей для реалізації свого мистецького потенціалу. Виступи вокального дуету подружжя глядачі завжди зустрічають бурхливими оплесками.

Артистка вищої категорії Яніна Яремчук виконує твори в академічній,естрадній і народній манері, вміє швидко перевтілюватися у різні образи і як артистка бути переконлива в кожному з них.

Концертмейстер тенорової партії, артист вищої категорії Олександр Яремчук може виконати будь-яке творче завдання в народному чи класичному, естрадному чи латино-американському стилі.

Яніна та Олександр Яремчуки - володарі багатьох нагород на всеукраїнських та міжнародних конкурсах:

- «Гран-прі» на Всеукраїнському конкурсі камерних хорових колективів ім. Б.Лятошинського у м. Київ, Україна (2007 р.);
- «Гран-прі» на 9-му Міжнародному хоровому конкурсі у м. Марібор, Словенія (2008 р.);
- «Гран-прі» на 43-му Міжнародному хоровому конкурсі у м. Толоса, Іспанія (2011 р.);
- «Гран-прі» на 62-му Міжнародному хоровому конкурсі у м. Ареццо, Італія (2014 р.);

Перша премія на 50-му Міжнародному хоровому конкурсі у м.Толоса, Іспанія.

Вокальний дует подружжя Яремчуків - улюбленець театрального глядача. Яніна та Олександр Яремчуки є незмінними сольними виконавцями в театралізованих дійствах та концертних програмах театру. А в 2018 році відбулася прем’єра сольної концертної програми «Love story» творчого подружжя.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: