Побутова сварка між подружжям у Коростені закінчилась стріляниною » Новини Житомира
 
 


Побутова сварка між подружжям у Коростені закінчилась стріляниною

Автор: news_maker від 14-04-2020, 12:46, переглядів: 993

Побутова сварка між подружжям у Коростені закінчилась стріляниною

Подія сталась 13 квітня у м. Коростені. Побутова сварка між подружжям закінчилась завданням чоловіком вогнепальних поранень своїй дружині. Жінка ушпиталена. Підозрюваний під вартою. Розпочато досудове розслідування.

Близько 16.40 до Коростенського відділу поліції надійшло повідомлення про те, що з одного з обійсть у райцентрі чути постріли.

На місці події працювала слідчо-оперативна група, розшуківці та слідчі поліції.

Було встановлено, що у вказаному домоволодінні проживає подружжя. Попередньо, цього дня між 57-річним чоловіком та його 50-річною дружиною на ґрунті ревнощів виник конфлікт. У ході сварки господар схопився за зброю і кілька разів вистрелив убік жінки. З вогнепальними пораненнями її госпіталізували до лікарні.

Чоловіка затримали поліцейські у порядку ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) КПК України.

– Під час затримання ми вилучили знаряддя злочину – незареєстровану мисливську гладкоствольну рушницю калібром 16 мм та патронташ з 15 набоями до неї. Окрім того, у ході невідкладних слідчих дій в обійсті подружжя було виявлено та вилучено пристрій для відстрілу патронів калібру 7,62 мм з ознаками кустарного виробництва та ще 80 набоїв такого ж калібру, - повідомив начальник Коростенського відділу поліції Дмитро Гаращенко.

Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань одразу за двома статтями КК України – ст. 15 (Замах на злочин), ч.1 ст. 115 (Умисне вбивство) та ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими пристроями).

Вилучене нині направлено на експертне дослідження до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС. У рамках кримінального провадження правоохоронці встановлюють походження зброї та боєприпасів.

За чинним законодавством за вчинені злочини чоловікові може загрожувати від 7 до 15 років ув’язнення.

Побутова сварка між подружжям у Коростені закінчилась стріляниною
Побутова сварка між подружжям у Коростені закінчилась стріляниною

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: