Протягом доби на Житомирщині поліцейські викрили близько десятка крадіїв » Новини Житомира
 
 


Протягом доби на Житомирщині поліцейські викрили близько десятка крадіїв

Автор: news_maker від 7-05-2020, 19:42, переглядів: 1 027

Протягом доби на Житомирщині поліцейські викрили близько десятка крадіїв

Упродовж 7 травня правоохоронці області викрили 9 осіб у крадіжках з будинків, автомобілів, магазинів та навіть грошей з банківського рахунку. Правопорушники виносили техніку, металобрухт, водяний насос, косметичні засоби та інше. Досудові розслідування тривають.

Так, уранці 6 травня до поліції звернулася 52-річна жителька Ємільчинського району. Зі слів жінки, кілька днів тому з території її домоволодіння зник водяний насос. У заявниці були припущення стосовно причетного до злочину.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група районного відділення поліції. Правоохоронці оглянули обійстя жінки, опитали свідків, зібрали всі необхідні докази та встановили особу ймовірного порушника. Ним виявився 38-річний односельчанин заявниці. У скоєному чоловік зізнався, викрадений агрегат поліцейські в нього вилучили.

Про крадіжки майна з їхніх домоволодінь 30 квітня та 6 травня повідомляли й інші жителі області: 63-річний пенсіонер з Бердичева, 29-річний житель Хорошева та 63-річний житомирянин. У чоловіків викрадали металобрухт, сантехніку та інше майно. Усіх причетних поліцейські встановили та розшукали, а викрадені речі в них вилучили.

Ще низку крадіжок розкрили правоохоронці обласного центру та Коростишева. Нині по усім зазначеним фактам тривають досудові розслідування за ст. 185 (Крадіжка) КК України. Законодавством подібні протиправні дії караються від штрафу до 6 років позбавлення волі.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: