У поліції Житомирщини – новий очільник » Новини Житомира
 
 


У поліції Житомирщини – новий очільник

Автор: news_maker від 17-06-2020, 15:04, переглядів: 1 271

У поліції Житомирщини – новий очільник

16 червня заступник голови НПУ Олексій Руденко представив нового керівника Головного управління Нацполіції в області Юрія Олійника.

На заході були присутні голови облдержадміністрації Віталій Бунечко та обласної ради Володмир Ширма, т.в.о прокурора області Олег Мостиховський, військовий прокурор Житомирського гарнізону Ігор Кринін, начальник УСБУ в регіоні Сергій Лисак.

Заступник голови Нацполіції, звертаючись до присутніх керівників підрозділів поліції Житомирщини, оголосив відповідні накази по особовому складу, а також зазначив, що ситуація в регіоні стабільна та контрольована. Олексій Руденко висловив сподівання, що новий керівник, який є вихідцем з оперативних служб, швидко увійде у курс справ в області.

Він подякував за роботу на Житомирщині Сергію Крупєю, який нині продовжить службу в апараті НПУ.

Під час виступу керівник Головного управління Національної поліції у Житомирській області Юрій Олійник подякував за виявлену довіру:

«Усвідомлюю усю відповідальність. Основне завдання поліції вбачаю в охороні прав і свобод громадян, захисті кожного, хто звертається до нас за допомогою. Планую усі позитивні традиції зберегти, а усім нам бажаю плідної праці».

Юрій Олійник народився 13 січня 1985 року у м. Вінниці. Службу в органах внутрішніх справ розпочав у 2003 році курсантом Одеського юридичного інституту Національного університету внутрішніх справ, який закінчив у 2006, а у 2008 році - Одеську національну юридичну академію. У період з 2006 по 2016 роки працював на різних посадах від оперуповноваженого до заступника начальника управління захисту економіки у поліції Одеської та Київської областей, Південно-західної залізниці та м. Києва. У 2016 був призначений начальником управління захисту економіки (з 2019 – Управління стратегічних розслідувань) у Вінницькій області.



У поліції Житомирщини – новий очільник
У поліції Житомирщини – новий очільник
У поліції Житомирщини – новий очільник

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: