14 липня у Житомирському обласному центрі крові презентували оновлене меню для донорів. Нове харчування розробив кухар Олег Ковальчук.
Про це Суспільному розповів директор обласного центру крові Анатолій Чугрієв. За його словами, таке харчування потрібне, щоб підтримати здоров'я донора.
Нове меню у вигляді снеків для Центру крові розробив кухар Олег Ковальчук:
"Це я вигадав таку їжу. Тут мед, насіння, різні фрукти. Такі батончики мають найважливіші поживні речовини для тіла. Усі складові натуральні – горіхи, фрукти, різноманітне насіння, ягода "годжі". Я їх поєдную в снеках і можна видавати їх, як перекус".
Роман та Оксана Полонець стали першими, хто після забору крові скуштував нове меню.
"Дуже добра їжа. Смачна. Нагадує смак дитинства, козинаки", – розповіла Оксана Полонець.
Директор Центру крові Анатолій Чугрієв каже, що кожному донору потрібно поповнити запаси енергії після здачі крові:
"Нам потрібна ця їжа, щоб підтримати здоров’я донора, відновити його сили. Ми безкоштовно будемо давати донорам такі снеки, щоб вони могли перекусивши і відновитися баланс енергії".
18 листопада близько 14 години на проспекті Миру сталася дорожньо-транспортна пригода за участю трьох транспортних засобів. Поліцейські встановили деталі інциденту...
Дефіцит водіїв автобусів у Житомирі виник через мобілізацію чоловіків-працівників ТТУ до лав ЗСУ. Для вирішення цієї проблеми підприємство запустило програму навчання нових водіїв, яка стартувала ...
17 листопада, о 13:22 на лінію "101" надійшло повідомлення про пожежу в рейсовому автобусі, який рухався за маршрутом Овруч-Київ. Інцидент стався поблизу села Ласка, Коростенського району...
У Житомирі патрульна поліція активно перевіряє перевізників, аби забезпечити безпечні умови перевезення пасажирів. Інспектори відділу безпеки дорожнього руху разом із лінійними патрульними здійснюють ...