На фасаді житомирського державного університету відкрили пам'ятну дошку Володимиру Шинкаруку » Новини Житомира
 
 


На фасаді житомирського державного університету відкрили пам'ятну дошку Володимиру Шинкаруку

Автор: news_maker від 20-08-2020, 14:18, переглядів: 1 109

На фасаді житомирського державного університету відкрили пам'ятну дошку Володимиру Шинкаруку

Пам'ятну дошку людині – легенді, почесному житомирянину, відомому українському композитору та поету відкрили у Житомирському державному університеті імені Івана Франка. Дату обрали не випадково, Володимир Шинкарук народився 19 серпня, на Яблучний Спас. Саме у ці дні у Житомирі проходить міжнародне Пісенне Свято, сьогодні ж рідний університет увіковічив пам’ять про Володимира Шинкарука у камені, повідомляє СК1.

«Володимир Федорович — це та людина, яка золотими літерами вписала в історію Житомирського Державного університету своє високе ім’я», — розповідає Володимир Чумак, проректор з навчально-методичної та виховної роботи ЖДУ ім. І. Франка.

«Він обожнював студентів, хоча він був досить вимогливий. Він казав: «Я вас люблю, але вимогливою любов’ю». Він був дуже глибокою людиною і дуже веселою, і навіть в найважчі дні, приймаючи хіміотерапію, ну ви уявляєте, людина без брів, без вій, але він навіть в такій ситуації вмів жартувати над собою», — згадує Ірина Шинкарук донька Володимира Шинкарука.

Категорія: Новини / Відео

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: