Стелажі у вітальню – найгеніальніший, найбільш вибуховий винахід меблевої індустрії » Новини Житомира
 
 


Стелажі у вітальню – найгеніальніший, найбільш вибуховий винахід меблевої індустрії

Автор: news_maker від 20-09-2020, 11:03, переглядів: 961

Стелажі у вітальню – найгеніальніший, найбільш вибуховий винахід меблевої індустрії

Шафи з відкритими полицями – стелажі для вітальні, неймовірно функціональні. Вони можуть стати вашою домашньою бібліотекою, оранжереєю й навіть виставковим центром. Стелажі для вітальні у каталозі https://brwmania.com.ua/ua/gostinaja/stellazhi-dlja-gostinoy/ відрізняються від звичайних поличок і шафок тим, що не мають дверей. Цей момент є головною особливістю етажерок і стелажів.

Сучасні стелажі у вітальню: призначення й види

Вітальня є важливою частиною квартири. Адже в цій кімнаті ми не тільки приймаємо гостей, але й частенько збираємося у колі сім'ї, щоб подивитися телевізор, почитати журнали й просто поговорити по душах. Раніше у вітальні розташовувалися шафи або громіздкі «стінки». Сьогодні вони змінилися мінімалістичними стелажами.

З ними ваша вітальня перетворитися, у ній з'явиться більше вільного місця, а красиві предмети будуть на видноті. Стелажі для вітальні допоможуть розмістити всі необхідні предмети – книги, сувеніри, квіти. Відкритий стелаж у вітальні нерідко використовується для зонування приміщення. У ньому зберігаються глечики, черепашки, колекції кухлів та інших об'ємних предметів.

Встановлюємо стелаж у вітальні

При виборі стелажів потрібно враховувати загальний стиль кімнати, варто визначитися, які предмети на ньому будуть розміщуватися. Це можуть бути книги, посуд, елементи декору. Все це викликає зацікавленість гостей і займе їх, якщо ви, наприклад, затрималися на кухні.

Для виготовлення стелажів використовуються різні матеріали: пластик, метал, скло, ДСП, МДФ, різні комбінації матеріалів. Зазвичай полки для відкритої шафи виготовляють з пресованого меблевого полотна, але стелажі можуть комплектуватися й знімними елементами з масиву дерева, скла, металу. У класичному інтер'єрі гарно виглядатимуть стелажі з натурального дерева. Для вітальні, оформленої у сучасному мінімалістичному стилі, найкраще придбати металевий стелаж, обладнаний скляними полицями.

Що можна розміщувати на стелажі у вітальні

Стелажі користуються особливою популярністю, оскільки є практичними, універсальними меблями для зберігання найрізноманітніших речей.

- Книги – гості можуть ознайомитися з книгами у вашій домашній бібліотеці. Переглянути щось цікаве, поки чекають вас.
- Фотоальбоми – з сімейними та особистими фотографіями.
- Посуд – чайний сервіз, келихи або інший посуд буде у вас під рукою. Це зручно, щоб накрити стіл для чаювання.
- Предмети декору, сувеніри, декоративна ручна робота – такі предмети завжди викликають інтерес і роблять кімнату унікальною.

Правильно оформлений стелаж захопить ваших гостей. Сучасні стелажі у вітальню можуть слугувати гармонійним засобом для зонування простору. Таким чином можна утворити додаткові міні зони для відпочинку, де ви можете насолодитися чашкою чаю й улюбленою книгою.

Стелажі у вітальню: переваги

Шафи з відкритими полицями дозволяють пом'якшити кути у передпокої або вітальні, оптимально організувати простір квартири.

- Такі функціональні елементи роблять корпусні меблі менш громіздкими.
- На полиці стелажа можна поставити улюблені сувеніри й корисні дрібнички, які ніколи не загубляться у глибині шафи.
- Крім полиць, у стелажі можуть бути вбудовані шухлядки.
- Окремі секції можуть бути закритого типу, у яких можна зберігати документи й речі.
- Зручно купити стелаж у вітальню, вибравши готовий виріб у каталозі, відповідно до необхідних розмірів висота/глибина/ширина.
- Для споживачів завжди є великий вибір стелажів: різноманітні колірні позиції, уніфіковані стандартні розміри, висока якість, зручність і функціональність, доступні ціни на будь-який бюджет.

Багатофункціональні стелажі допомагають раціонально використовувати простір, чудово підходять для оформлення не тільки вітальні, а й кухні, робочого кабінету, дитячої кімнати.

Вибираємо стелаж у вітальню

Стелажі у вітальню поділяються не тільки за типом матеріалу, а й за формою та дизайном.

- Традиційні стелажі – складаються з бічних стінок і горизонтальних полиць.
- Кутові конструкції – такі етажерки й стелажі оптимально розташовуються у кутку вітальні.
- Східчасті або каскадні – кількість полиць у вінтажних стелажах послідовно змінюється.
- Ковані етажерки – вишукані вироби виглядають елегантно й естетично в інтер'єрі будь-якої квартирі.
- Стелажі нестандартної форми – оригінальні конструкції з різноманітною конфігурацією полиць, стінок, перекладин та перемичок.

Цінителі незвичайних форм можуть компонувати з модулів власні конструкції. Завжди є можливість реалізувати будь-які оригінальні задуми з урахуванням площі вітальні, розміру й кількості необхідних полиць.

Категорія: Новини компаній

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: