11 турагенцій міста презентували себе на Михайлівській » Новини Житомира
 
 


11 турагенцій міста презентували себе на Михайлівській

Автор: news_maker від 26-09-2020, 00:07, переглядів: 1 017

11 турагенцій міста презентували себе на Михайлівській

25 вересня на вулиці Михайлівській у Житомирі 11 туристичних агенцій міста презентували себе житомирянам з нагоди Всесвітнього дня туризму, який відзначають 27 вересня.

Про це Суспільному розповіла заступниця начальниці міського управління культури Наталія Марчук. За її словами, туристичні агенції розповіли людям про екскурсійні маршрути, види екскурсій, їх тривалість та технічне забезпечення:

"Мета заходу – ознайомити житомирян з туристичними агенціями, які існують у місті та долучити ці агенції до співпраці з міською владою. У нас створена робоча група, яка готує програму з розвитку туризму на 2021-2024 роки".

Послуги своєї туристичної агенції на міському рівні менеджерка Анна Кришталь представила вперше:

"Фішка нашої агенції в тому, що ми можемо провести огляд міста на велосипеді і є пішохідні екскурсії. Хочеться розробити такі маршрути і по області, щоб житомиряни мали можливість ними їздити".

Експертка з туризму Катерини Шуть каже, що в Житомирі мало туристичних агенцій, які свою діяльність спрямовують на популяризацію історичних пам'яток на місцевому рівні:

"Розвитку туризму заважає недофінансування галузі, тому що на нього завжди робився малий акцент. Крім того, існує небажання людей подорожувати".

Житомирянка Альона Шершукова розповіла, що любить подорожувати і прийшла на Михайлівську, щоб дізнатися про нові пропозиції туристичних агенцій:

"Доволі цікава виставка. Я люблю подорожувати, була у Болгарії, Польщі. У моєї подруги є своя агенція. Це дуже цікаво".



11 турагенцій міста презентували себе на Михайлівській
11 турагенцій міста презентували себе на Михайлівській

Категорія: Новини / Відео

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: