Лікування п'яткової шпори за допомогою ударно-хвильової терапії » Новини Житомира
 
 


Лікування п'яткової шпори за допомогою ударно-хвильової терапії

Автор: news_maker від 28-11-2020, 22:17, переглядів: 722

Лікування п'яткової шпори за допомогою ударно-хвильової терапії

П'яткова шпора https://vertebrolog.kiev.ua/shpora або фасцит приносять багато неприємностей пацієнтам. Людина мучиться від постійного болю, його пересування обмежене, що дуже заважає повноцінному життю. У більшості випадків лікування хвороби здійснюється комплексно. Медикаментозна терапія поєднується з різними фізіопроцедурами, а також зниженням навантаження на п'яту за допомогою спеціальних устілок або подпяточніків.

Переваги ударно-хвильових процедур для лікування фасцита

Ударно хвильові маніпуляції можна застосовувати на будь-якій стадії розвитку п'яткової шпори. Вперше така методика була використана в клініках Німеччини в 90-х роках минулого століття в процесі лікування патологічних проявів в суглобах. Сьогодні обладнання для УХТ є практично у всіх клініках, незалежно від права на їх власність. Ударно хвильова технологія - це відмінна альтернатива хірургічним операціям щодо усунення п'яткових шпор. Вона дозволяє позбутися від патологічних утворень без пошкодження здорових тканин тіла.

Суть процедури полягає у впливі інфразвукових хвиль на уражену зону п'яти. До переваг її проведення відносяться такі чинники:

- відсутність больових відчуттів;
- оперативне руйнування сольових відкладень, що утворюють шип;
- активація кровообігу фасції і процесу метаболізму;
- зниження набряклості тканин;
- виведення токсинів;
- усунення спазму.

Особливості лікування п'яткової шпори ударно хвильовою терапією

Перед виконанням УХТ лікарем ортопедом призначається ретельне обстеження пацієнта. Відвідувачу клініки призначаються лабораторні аналізи крові, а також проводиться рентгенографія, що дозволяє встановити точне місце розташування кісткової шпори. Якщо знімок буде недостатньо інформативним, то рекомендується пройти МРТ.

Процес застосувань УХТ проводиться в комфортних для пацієнтів умовах. Проблемна стопа укладається на спеціальну підставку. На п'яту наноситься гель змазка і встановлюється датчик лікувального апарату, що дозволяє контролювати інтенсивність і напрямок ударних хвиль. Обладнання розраховане на випромінювання імпульсів, які здатні проникати в тканини стопи приблизно на 4-5 см. Лікувальна процедура триває 10-15 хвилин, в залежності від розміру і складності розвитку хвороби. Дроблення шпори не викликає больових відчуттів. Бажаний ефект добре помітний вже після 2-3 процедур. Застосування УХТ сприяє нормалізації відновлення правильної в анатомічному плані структури сухожильних елементів.

Категорія: Новини компаній

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: