Контактні лінзи як альтернатива окулярам: чи варто купувати? » Новини Житомира
 
 


Контактні лінзи як альтернатива окулярам: чи варто купувати?

Автор: news_maker від 8-01-2021, 17:32, переглядів: 984

Контактні лінзи як альтернатива окулярам: чи варто купувати?

Людей, які страждають проблемами із зором, стає все більше і більше. Погіршення пов'язані з несприятливим навколишнім середовищем, неправильним харчуванням, занадто великим навантаженням на очі і т.п. Щоб скорегувати зір, багатьом окулісти виписують окуляри. Ті, хто не хочуть відмовлятися від комфортного життя без окулярів, вибирають альтернативу - контактні лінзи.

Найоптимальнішим варіантом вважаються контактні лінзи на 3 місяці. Подивитися і при необхідності замовити їх можна тут https://mkl.ua/ua/category/kvartalnye-linzy/.

Характеристики лінз

Лінзи, згадані вище, суворо розраховані на носіння протягом 3-х місяців. Якщо збільшувати даний проміжок, ефективність від використання буде знижуватися: гострота зору навіть при носінні не задовольнить людину. Якщо говорити про сильні сторони даного товару, можна виділити наступні моменти:

- Гарне співвідношення ціни і якості. Плюс лінзи на 3 місяці обходяться за ціною дешевше, ніж одноденні.
- Забезпечують високий рівень гостроти зору. Показник не падає навіть під кінець періоду носіння.
- Мають хороший рівень зволоження. Завдяки цьому очі не пересихають і залишаються в комфортному середовищі.
- Пропонується широкий вибір моделей для вибору: можна купити як кольорові лінзи, так і звичайні прозорі.

Щоб носіння було максимально комфортним і безпечним для очей, слід в процесі дотримуватися кількох правил. До їх числа відносяться наступні:

1. Використовувати лінзи не більше 10 годин. Даний момент обумовлений тим, що лінзи відрізняються невеликим відсотком проникності кисню.
2. На час сну, тобто на ніч, контактні лінзи в обов'язковому порядку слід знімати. В іншому випадку після пробудження буде відчуватися сухість в очах.
3. Щоразу після зняття лінзи слід обробляти спеціальним багатофункціональним розчином.
4. Зберігання повинно проводитися в контейнері, наповненому багатофункціональним розчином. Перед тим, як покласти лінзи на зберігання, рідину потрібно міняти на нову.

Отже, контактні лінзи на 3 місяці - відмінна альтернатива для окулярів. У них можна без проблем займатися спортом, вони не випадають і не дряпають очей. А для того, щоб носіння було максимально ефективним і приємним, потрібно дотримуватися всього кілька простих правил, які рекомендуються фахівцями. Справитися з їх дотриманням може кожна людина, так що переживати з цього приводу не варто.

Категорія: Новини компаній

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: