У Житомирі податківці викрили нелегальний пункт продажу алкоголю » Новини Житомира
 
 


У Житомирі податківці викрили нелегальний пункт продажу алкоголю

Автор: news_maker від 27-01-2021, 09:02, переглядів: 1 145

У Житомирі податківці викрили нелегальний пункт продажу алкоголю

Житомирські податківці викрили в обласному центрі нелегальний пункт продажу алкоголю, вилучивши більше 600 пляшок на суму 112 тисяч гривень. Алкоголь продавали без дозвільних документів та сертифікатів відповідності.

Інформацію про це опублікувала на своїй сторінці в мережі Facebook Державна фіскальна служба в Житомирській області. В рамках операції "Акциз-2021" співробітники обласної ДФС на одному з оптових ринків Житомира провели перевірку торговельного павільйону, де продавали алкоголь. Під час перевірки з'ясувалося, що там продають лікеро-горілчані вироби без дозвільних документів та сертифікатів якості і без використання касового апарату.

Оперативники вилучили більше 600 пляшок загальною вартістю близько 112 тисяч гривень.

На власника торговельного павільйону склали адміністративний протокол за частиною 1 статті 164 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Загалом упродовж 2020 року працівники податкової міліції Житомирської області вилучили з незаконного обігу товар підакцизної групи на загальну суму майже 140 мільйонів гривень. Також вони нейтралізували 6 великих цехів з виробництва фальсифікованого алкоголю.

У Житомирі податківці викрили нелегальний пункт продажу алкоголю

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: