Як зробити десерт смачнішим: використовуємо посипки, цукрові квіти, сиропи » Новини Житомира
 
 


Як зробити десерт смачнішим: використовуємо посипки, цукрові квіти, сиропи

Автор: news_maker від 17-02-2021, 17:03, переглядів: 1 234

Як зробити десерт смачнішим: використовуємо посипки, цукрові квіти, сиропи

Шукаєте ідеї для кенді-бару? Плануєте створити або розширити десертне меню у своєму закладі? Сучасні виробники готові запропонувати широкий вибір кондитерських інгредієнтів, які ідеально доповнять Ваш виріб. Вже класичними стали такі матеріали як мастика і марципан, вершковий крем і глазур, айсинг, цукрові кульки і багато іншого. Однак, як справжні митці, майстри-кондитери постійно розвиваються і працюють над вдосконаленням своєї продукції, щороку пропонуючи своїм клієнтам щось нове, незвичайне і, звичайно ж, смачне. Ми розповімо про використання кондитерських сиропів, посипок, цукрових квітів на торт, а також про оздоблення інших видів десертів. Сподіваємось, наші ідеї будуть для Вас корисними.

Кондитерський сироп

Зазвичай сиропи додають до кави та коктейлів, щоб надати їм оригінальний смак та колір. Як використовувати сиропи у кондитерській справі? Це надзвичайно просто! Варто купити сиропи https://lubystok.shop/category/syropu, якщо Ви часто готуєте торти та хочете зробити коржі більш ніжними та соковитими. Такі сиропи – надзвичайно простий спосіб зробити випічку більш ніжною на смак.

Бісквітні торти, тістечка та ромові баби будуть набагато смачнішими та більш соковитими, якщо їх просочити ароматизованими цукровими сиропами. Сиропи зі смаком ванілі, ірландського лікеру, мигдалю чудово можуть доповнити бісквітні вироби з кремом. Якщо ж Ви плануєте приготувати бісквітні кондитерські вироби з фруктовими начинками, найкраще використовувати сиропи зі смаком вишні, дині, зеленого банана, полуниці, лайму.

Цукрові прикраси: квіти на торт, мереживо

Надзвичайно ефектно і оригінально виглядають торти з фігурками – від класичних троянд до тематичних сюжетів, наприклад, весільних фігурок нареченого і нареченої. Однак що робити, якщо не хочеться ліпити цукрові прикраси для тортів самостійно, витрачаючи на це багато часу? Відповідь проста: тоді варто купити цукрові квіти https://lubystok.shop/category/sakharnue-tsvetu. Виробники кондитерських прикрас також пропонують гнучке цукрове мереживо для декорації тортів, прикраси з ізомальту та цілі набори з декорування. Це значно зекономить Ваш час та допоможе зробити кондитерський виріб довершеним.

Кондитерська посипка

Серед величезного асортименту різних кондитерських прикрас одними з найпопулярніших були і залишаються різні кондитерські посипки. Зазвичай вони представлені у вигляді драже, тобто мають, як правило, круглу форму і пофарбовані в різні кольори, з можливим перламутровим блиском або без нього.

Однак такі посипки багатьом кондитерами вже здаються занадто нудними, і саме тому виробники вирішили придумати спеціальні тематичні прикраси – невеликі сердечка, зірки, ґудзики, сніжинки і багато інших видів посипок. Якісна посипка на торт https://lubystok.shop/category/kondyterskaia-posupka є в асортименті цього виробника. Не забувайте: різнобарвна або однотонна тематична посипка – відмінний спосіб легко і швидко прикрасити капкейки, торти, донати та інші кондитерські вироби до свята – наприклад, до Великодня, Нового Року, Різдва, 1 вересня або Дня святого Валентина. Якщо ж Ви хочете порадувати когось із рідних чи друзів оригінальним подарунком, то можете обрати якісний кондитерський подарунковий набір, це стане приємним сюрпризом.

Як зробити десерт смачнішим: використовуємо посипки, цукрові квіти, сиропи

Категорія: Новини компаній

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: