На Житомирщині скасували внутрішньообласні автобусні рейси » Новини Житомира
 
 


На Житомирщині скасували внутрішньообласні автобусні рейси

Автор: news_maker від 12-03-2021, 19:21, переглядів: 1 267

На Житомирщині скасували внутрішньообласні автобусні рейси

З 12 березня на Житомирщині скасували внутрішньообласні рейси – пасажирам, які заздалегідь придбали квитки, повернуть повну вартість квитків. В облдержадміністрації кажуть, що ці обмеження не стосуються транзитних перевезень.

Про те, що внутрішньообласні рейси скасували, Суспільному повідомив начальник автовокзалу "Житомир" Федір Дорощук.

"Хто заздалегідь придбав квитки – вони здають їх до кас. Якщо рейс не виконується, то гроші ми повертаємо", – говорить начальник автовокзалу.

Рейси скасували на виконання Постанови Кабміну про запровадження додаткових обмежень, в тому числень, і транспортних, в регіонах "червоної зони". Начальник відділу транспорту та зв’язку обласного департаменту регіонального розвитку Валерій Ясинецький каже, що рейси по області скасували, але транзитний транспорт їздить без змін.

"Ці обмеження стосуються регулярних та нерегулярних перевезень, транзитних пасажирських перевезень вони не стосуються. Транзитні – це ті, шлях яких проходить через нашу область. Нині рух транзитного транспорту дозволено", – сказав Ясинецький.

Михайло їде додому із відрядження, каже, що скасування рейсу до Коростеня стало для нього неприємним сюрпризом.

"Я їду з відрядження, звідки я знав, що скасують рейси? Звісно, доведеться якось добиратися, що ж зробиш. Вже думав на дизель-потяг йти, хоч і довго чекати. Так виявляється, що й вони теж не ходять", – говорить Михайло.

Ганна про скасування рейсів знала – за її словами, до Житомира зранку доїхала попутками. Повертатися назад планує так само – сподівається, що хоч і з двома пересадками, але таки дістанеться свого села.

"Мені сьогодні терміново треба було до Житомира, – каже жінка. – Так вийшло, що виходу іншого не було – я мусила їхати. Попередньо знала, але думала, що раптом пощастить. Але не пощастило".

Нагадаємо, З 9 березня Кабмін додав до обмежень "червоної зони" заборону регулярних та нерегулярних транспортних перевезень пасажирів.



На Житомирщині скасували внутрішньообласні автобусні рейси
На Житомирщині скасували внутрішньообласні автобусні рейси

Категорія: Новини / Відео

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: