Курси дизайну: чому можна навчитися та як вибрати кращу програму навчання? » Новини Житомира
 
 


Курси дизайну: чому можна навчитися та як вибрати кращу програму навчання?

Автор: news_maker від 26-03-2021, 09:11, переглядів: 1 147

Курси дизайну: чому можна навчитися та як вибрати кращу програму навчання?

Дизайнер – професія, яка вимагає постійного розвитку, вдосконалення навичок, отримання нових знань. Стати професіоналом зможуть тільки ті, хто освоїть нові редактори та вивчить інструменти 3D-візуалізації. Щоб отримати такі знання, рекомендовано звертатися до досвідчених викладачів на сайт https://lviv.itea.ua/courses-itea/design/. Тут можна навчатися з нуля або отримати нову IT-професію.

«Портфель» знань

Графічний дизайнер створює візуал для реклами, мерч, упаковку для різноманітної продукції, фірмові стилі. Після навчання дизайнер зможе:

- розробляти та впроваджувати різноманітні дизайн-рішення;
- зрозуміти та використовувати UX Research;
- використовувати основні елементи та патерни інтерфейсів;
- створювати веб-дизайн макета, стиль бренду, ін.

В ході навчання слухач отримає знання та навчиться верстати журнали, книги, каталоги; створювати брендбуки (брошури з рекомендаціями щодо використання фірмових кольорів, шрифтів компанії, лого); розробляти рекламну продукцію (банери, листівки для друку); створювати шаблони для сторіс, постів, розсилок та макети для сувенірів, упаковки.

Щоб навчитися коригувати юзабіліті сайту, розробляти красиві продукти, визначати потреби бізнесу, підвищувати ефективність робочих проектів, рекомендовано записатися на сайті https://lviv.itea.ua/courses-itea/design/ux/ на курс UX Design.

Як вибрати курси дизайну?

Вибирають курси так, щоб:

- Теорія була тісно пов'язана з практикою. Учень повинен не тільки слухати викладачів та спостерігати за їх роботою, а й самостійно виконувати всі задачі. Саме так вдається дізнатися все про дизайнерські інструменти, навчитися працювати з ними. В ході роботи можна виявити помилки, недоліки, які в теорії взагалі не повинні виникати.
- Був виставлений фокус на бізнес-завдання. Вимоги до дизайнера постійно змінюються. Ще кілька років тому анімація була лінійною та дуже простою, а на сторінках можна було розміщувати різну типографіку й текст, написаний різними шрифтами. Сучасні бізнес-завдання орієнтовані на простоту, мінімалізм та максимальну користь.
- Був забезпечений нормальний зворотний зв'язок. Важливо, щоб всі помилки слухачів змогли виправити та прокоментувати викладачі з великим досвідом роботи.

Додатково звертають увагу на портфоліо викладачів. Роботи краще продемонструють досвід та навички, які вчитель зможе ділитися зі слухачами.

Курси дизайну: чому можна навчитися та як вибрати кращу програму навчання?

Категорія: Новини компаній

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: