У Житомирі затримали чоловіка, який хотів зробити понад 100 "закладок" наркотиків у міському парку » Новини Житомира
 
 


У Житомирі затримали чоловіка, який хотів зробити понад 100 "закладок" наркотиків у міському парку

Автор: news_maker від 11-05-2021, 17:39, переглядів: 1 085

У Житомирі затримали чоловіка, який хотів зробити понад 100 "закладок" наркотиків у міському парку

Увечері 8 травня у центрі Житомира нацгвардійці помітили підозрілого молодика, в якого виявили порошкоподібну речовину, схожу на наркотичний засіб. У подальшому оперативники карного розшуку Житомирського районного управління поліції встановили, що затриманий планував зробити більше сотні "закладок" наркотиків у міському парку. Розпочато досудове розслідування.

Про це Суспільному розповів начальник Житомирського районного управління поліції Сергій Синявський. За його словами, 8 травня, патрулюючи вулиці Житомира, нацгвардійці помітили чоловіка, який підозріло поводився. Правоохоронці виявили у нього пакунки з порошкоподібною речовиною. Слідчо-оперативна група Житомирського райуправління поліції з'ясувала, що 32-річний житель Житомирського району мав при собі понад 70 поліетиленових пакунків з розфасованою порошкоподібною массою, схожою на наркотичні засоби. Зважаючи на кількість згортків, поліцейські запідозрили його у причетності до розповсюдження заборонених речовин.

Надалі оперативники карного розшуку встановили, що чоловік встиг зробити так звані "закладки", залишивши в обумовлених місцях розфасовані наркотичні засоби. Всього поліцейські виявили понад 40 таких сховків, розташованих, переважно, на території міського парку. Все виявлене вилучили та направили на дослідження до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС.

"Ми з'ясовуємо походження наркотичних речовин та шляхи їх збуту у рамках кримінального провадження, розпочатого за частиною 1 статті 307 Кримінального кодексу України, – повідомив начальник Житомирського РУ поліції Сергій Синявський. – Попередньо, чоловік займався таким "бізнесом" нетривалий час, раніше у поле зору поліцейських не потрапляв. Проте це ніяк його не виправдовує та не впливає на передбачене законодавством покарання: йому може загрожувати позбавлення волі на строк від 4 до 8 років".



У Житомирі затримали чоловіка, який хотів зробити понад 100 "закладок" наркотиків у міському парку

Категорія: Новини / Відео

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: