«За майбутнє»: Шлях в ЄС лежить через втілення євростандартів » Новини Житомира
 
 


«За майбутнє»: Шлях в ЄС лежить через втілення євростандартів

Автор: news_maker від 20-07-2021, 23:29, переглядів: 2 053

«За майбутнє»: Шлях в ЄС лежить через втілення євростандартів

Партія «За майбутнє» переконана: Україна повинна бути членом ЄС. Прискорити вступ в Євросоюз має втілення в країні євростандартів життя вже сьогодні.

«ЗА МАЙБУТНЄ»: Європейські стандарти життя маємо втілювати, не чекаючи вступу в ЄС

Україна має стати повноправним членом ЄС. Й головне – досягти євростандартів життя людей

Україна має бути членом Європейського Союзу. Незворотність набуття нашою державою повноправного членства в ЄС закріплені в Конституції й не обговорюються. Однак, фактичний вступ до ЄС не повинен розглядатися, як самодостатня, кінцева ціль руху до європейської спільноти демократичних держав. Справжньою метою має бути досягнення в Україні європейського рівня стандартів життя людей й верховенства права, - переконані в політичній партії «ЗА МАЙБУТНЄ».

Водночас у партії «ЗА МАЙБУТНЄ» наголошують на важливості побудови рівноправних партнерських відносин не тільки з Євросоюзом, а й з кожною країною, яка входить до єдиної європейської родини.

Як зазначають у партії «ЗА МАЙБУТНЄ», протягом багатьох років влада вдавалася до підміни понять і спрощення сутності євроінтеграційного руху України. Декларувала на словах відповідний курс та навіть закріплювала його в Конституції й законодавстві. А на ділі ігнорувала ключові ідеї та філософію євроінтеграції країни.

Адже насправді метою інтеграції має бути підвищення рівня життя українців, посилений вільний розвиток бізнесу, української промисловості та виробництва, верховенство права, гарантований соціальний захист людей, достойні зарплати та пенсії, безпека громадян. Тобто те, що дають європейські стандарти, підкреслюють у політичній партії «ЗА МАЙБУТНЄ».

Ефективна боротьба з корупцією, можливість для громадян добитися справедливості у судах, у реальності, а не на папері мати права, гарантовані законодавством – це все також неодмінні складові життя європейців. І українська влада вже сьогодні має робити усе, аби стандарти, прийняті у демократичній Європі стали стандартами України, переконані в партії ЗА МАЙБУТНЄ.

Тим часом у різні роки влада апелювала до євростандартів у питаннях вигідних для себе – наприклад у питанні підвищення пенсійного віку, ігноруючи факт, що середня тривалість життя в Україні, нижча, аніж у країнах ЄС. Як неодноразово зазначали представники партії «ЗА МАЙБУТНЄ», перш аніж підвищувати пенсійний вік до європейського, необхідно забезпечити європейські стандарти медичної та соціальної допомоги, якості життя.

«За майбутнє»: Шлях в ЄС лежить через втілення євростандартів


Окремо «ЗА МАЙБУТНЄ» підкреслює важливість побудови добрих рівноправних відносин з кожною країною Євросоюзу, насамперед з нашими сусідами та найближчими союзниками.

В особі Польщі, Словаччини, Литви, Латвії, Естонії ми вже маємо надійних партнерів. Добрі стосунки та вирішення усіх наявних розбіжностей, зокрема й тих, що складися історично, забезпечать нашій державі друзів та надійних партнерів в особі Румунії, Угорщини. Всі ці країни, поряд з лідерами ЄС – Францією та Німеччиною мають стати головними лобістами якнайшвидшого вступу України до Євросоюзу.

Категорія: Новини компаній

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: