Будівництво нової тролейбусної лінії на Мальованку триває з затримкою » Новини Житомира
 
 


Будівництво нової тролейбусної лінії на Мальованку триває з затримкою

Автор: news_maker від 31-08-2021, 19:32, переглядів: 1 368

Будівництво нової тролейбусної лінії на Мальованку триває з затримкою

У Житомирі триває будівництво нової тролейбусної лінії у мікрорайон Мальованка. За словами керівника міського управління транспорту і зв'язку Костянтина Підпокровного, нині роботи виконують із затримкою. За проєктною документацією будівництво тролейбусної лінії на Мальованку має завершитися в грудні цього року.

Прораб Юрій Левчик розповів кореспондентам Суспільного, що зараз на завершальній стадії – прокладання силових кабелів на другій ділянці електромаршруту на Мальованку. За його словами, на цьому тижні розпочнуться роботи на третій, останній ділянці будівництва.

"Робимо другу частину і ще залишається одна ділянка до взуттєвої фабрики, – каже Юрій Левчик. – Копаємо траншею, вкладаємо кабель, робимо підсипку. Далі за планом – продовження кабельної траси і установка опор для контактної мережі. Опори вже завозимо, розвантажуємо".

За словами Юрія Левчика, місцеві жителі роботі не перешкоджають.

"На цьому етапі люди добрі, – розповідає Юрій Левчик. – Все вирішуємо на місці: переїзди, проходи".

Від початку будівництва, яке розпочалося в червні цього року, деякі жителі мікрорайону Мальованка були проти того, щоб лінію вели їхньою вулицею. Оксана Ющенко каже, що теж не згодна з будівництвом, адже тролейбусна лінія проходитиме поруч з її будинком.

"Я до цього негативно ставлюся, – каже Оксана Ющенко. – Тут дорога вузенька, ще тролейбус буде їхати, де тут розминатися будуть машини? В мене перед моїми вікнами буде стояти стовп, а як машина якась приїде, швидка допомога, куди вона стане? Як вона заїде?"

Схвально ставляться до будівництва нової тролейбусної лінії ті, хто працює на Мальованці:

"Я живу на площі у центрі міста і мені на Мальованку тролейбусом буде зручно добиратися", – каже Михайло Качура.

"Для людей, які тут працюють, буде дуже добре. Не всі ж на машинах їздять", – каже Сергій Ходоровський.

У липні роботи з будівництва тролейбусної лінії на Мальованку призупинили. За словами керівника міського управління транспорту і зв'язку Костянтина Підпокровного, робоча група впродовж тижня вивчала спірний аспект будівництва, порушень норм не виявили. Костянтин Підпокровний зауважив, що зараз будівництво лінії виконується з затримкою.

"Планували перед тим, як підписувався договір підряду на будівництво, що роботи будуть достроково завершені орієнтовно у вересні, – каже Костянтин Підпокровний. – Але йдемо за графіком виконання робіт підрядною організацією. Термін виконання – грудень, тож поки будівництво триває за планом, але з невеликою затримкою".



Будівництво нової тролейбусної лінії на Мальованку триває з затримкою
Будівництво нової тролейбусної лінії на Мальованку триває з затримкою
Будівництво нової тролейбусної лінії на Мальованку триває з затримкою

Категорія: Новини / Відео

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: