У Житомирі продовжують боротися з незаконною торгівлею » Новини Житомира
 
 


У Житомирі продовжують боротися з незаконною торгівлею

Автор: admin від 17-05-2013, 20:03, переглядів: 1 558

У Житомирі продовжують боротися з незаконною торгівлею

17 травня 2013 року, відбулась нарада з питань організації сезонної торгівлі та боротьби із стихійною торгівлею у Житомирі за участі депутатів міської ради Володимира Кропивницького та Юрія Мойсеєва, представників департаменту власності та ринкового регулювання міської ради, комунального підприємства «Інспекція з благоустрою м. Житомира» підрозділу муніципальної міліції та Корольовського й Богунського районних відділів міліції.

Метою проведення наради є координація роботи міліції, муніципальної міліції та КП «Інспекція з благоустрою м. Житомира», адже вирішення проблеми стихійної торгівлі – це їх завдання.

«Скоординувавши свою роботу, ми зможемо забезпечити поступове вирішення цієї проблеми. На жаль, сьогодні вже необхідно застосовувати більш жорсткі міри до торгуючих у невизначених для торгівлі місцях. Цим ми зможемо добитись порядку, тим більше, що громадськість підтримує нас у боротьбі зі стихійною торгівлею», - наголосив депутат міської ради Юрій Мойсеєв.

Під час наради було визначено перелік місць у Житомирі, де виникає стихійна торгівля, та поставлено завдання перед відповідними службами організувати роботу з упередження та боротьби з нею.

Стихійна торгівля створює низку проблем як у сфері благоустрою, так і санітарного стану міста. Крім того, особи, які здійснюють торгівлю у невизначених місцях, не пред’являють будь-яких документів, що засвідчують якість та походження продуктів харчування, товари продаються безпосередньо «з землі».

На ринках та торговельних комплексах міста є вдосталь вільних місць, але, незважаючи на це, стихійна торгівля існує. Тому необхідна злагоджена та цілеспрямована робота з подолання цього ганебного явища.
Управління по зв’язках з громадськістю

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: