На Житомирщині впав легкомоторний літак: пілот у лікарні » Новини Житомира
 
 


На Житомирщині впав легкомоторний літак: пілот у лікарні

Автор: news_maker від 13-09-2021, 22:31, переглядів: 1 339

На Житомирщині впав легкомоторний літак: пілот у лікарні

12 вересня у Житомирській області, неподалік від Кмитова, впав легкомоторний літак. Пілота госпіталізували до лікарні.

«Я вийшов, він літав кропив там. А потім бачу, він різко зачепився за он те дерево і тільки шум вже почув. Підійшли до нього, він лежав за літаком вже, виповз» — розповів очевидець Олександр Метельський.

Коли ж очевидці побачили падіння кинулися рятувати 50-річного пілота. Із місцевих ніхто не постраждав.

«Швидку він не хотів викликати, ми привели його до мене у подвір’я. Під’їхав бус, ми його погрузили і він поїхав. А як він нам потім пояснив, він не хотів хімікатами кропити город, то він вирішив піти і зацепився та й впав» — додав очевидець Олександр Метельський.

У потерпілого травма спини, тож самостійно підвестися він не зміг. А от викликати швидку відмовився, бо не мав ліцензії на польоти, кажуть у поліції. Про те, що сталося пілот не розповів і медикам. У приймальному відділенні чоловік твердив, що просто впав з дерева. Нині від коментарів він категорично відмовляється, про свій стан заборонив говорити й лікарям.

Підозрюваного поліцейські шукали по усіх лікарнях, коли ж знайшли людей із характерними травмами почали перевіряти, хто з них той самий пілот легкомоторного літака.

Як пілот із Кіровоградської області опинився на Житомирщині та якими саме хімікатами він обробляв поля поліцейські ще з’ясовують. А от на літаку немає жодних номерів. Про обробіток земель мали повідомити старосту села, але і цього ніхто не зробив.

Землі, які обробляв пілот орендує у місцевих сільськогосподарське підприємство. Там про обприскування кукурудзи нібито нічого не знають.

«Ми земельний відділ, розумієте? Ми тільки договори з фізичними особами укладаємо. А обробіток це не наша» — сказав представник підприємства Олександр Михайлович.

Сам пілот правоохоронцям повідомив, що не впорався із керуванням.

На пілота відкрили кримінальне провадження, чоловік може понести відповідальність у вигляді позбавлення волі строком від 2 до 5 років.

Категорія: Новини / Відео

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: