У Житомирі опалювальний сезон розпочнеться з 11 жовтня » Новини Житомира
 
 


У Житомирі опалювальний сезон розпочнеться з 11 жовтня

Автор: news_maker від 30-09-2021, 21:07, переглядів: 1 365

У Житомирі опалювальний сезон розпочнеться з 11 жовтня

Опалювальний сезон у Житомирській міській територіальній громаді планують розпочати 11 жовтня. Про це йдеться в проєкті рішення виконавчого комітету «Про початок опалювального сезону 2021–2022 років на території Житомирської міської територіальної громади».

«Розпочати на території Житомирської міської територіальної громади з 11 жовтня 2021 року опалювальний сезон 2021-2022 року з дотриманням вимог «Правил надання послуги з постачання теплової енергії і типових договорів про надання послуги з постачання теплової енергії», затверджених постановою Кабінету Міністрів України від 21 серпня 2019 року № 830 та рекомендацій Мінрегіону України», - йдеться в проєкті документа.

Комунальному підприємству «Житомиртеплокомуненерго» Житомирської міської ради, іншим суб’єктам господарювання, які проводять діяльність з виробництва, транспортування, постачання теплової енергії та рекомендувати акціонерному товариству «Житомиргаз» буде рекомендовано забезпечити з 01 жовтня технологічний пуск котелень на території Житомирської міської об’єднаної територіальної громади.

Інформація про готовність житлового фонду, об’єктів теплового, водопровідно-каналізаційного господарства, закладів освіти, дошкільних і шкільних закладів, лікувально-профілактичних установ та закладів культури до роботи в осінньо-зимовому періоді буде заслухана на засіданні виконавчого комітету міської ради.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: