У Житомирі затвердили тарифи з теплопостачання » Новини Житомира
 
 


У Житомирі затвердили тарифи з теплопостачання

Автор: news_maker від 8-10-2021, 16:11, переглядів: 1 268

У Житомирі затвердили тарифи з теплопостачання

Рішення щодо встановлення тарифів на теплову енергію, її виробництво, транспортування та постачання,послугу з постачання теплової енергії прийняли 8 жовтня на позачерговому засіданні виконкому.

«Відповідно до меморандуму підписаного між Урядом та міськими головами ціна теплопостачання для населення в містах України буде не вища ніж була в минулому опалювальному періоді. Тобто незважаючи на розрахунковий тариф, який складає майже 1920 грн за Гкал, тариф для мешканців Житомира складатиме 1811,36 грн з ПДВ за Гкал», - говорить заступник міського голови Сергій Кондратюк.

Заступник міського голови відзначив, що меморандумом зафіксовано ціну природного газу для бюджетних установ на рівні 13 659,63 без ПДВ/за 1000 куб.м. Для інших установ закладена ціна з розрахунку останньої додаткової угоди з «Нафтогаз України» - 24 тис. грн без ПДВ /за 1000 куб.м.

Варто додати, що 8 жовтня в житомирських школах і садочках розпочнеться опалювальний сезон.

«Раніше ми говорили про запуск опалення в житомирських школах і садках з 11 жовтня. Нині ж, вирішили пустити тепло раніше..», - зазначив міський голова.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: